Sejarah kita

Rongxin Bio-tech co., Ltd telah memberikan fokus utama pada berkualiti steriod hormonesandAPIs.We adalah pengeluar dalam hormon steroid selama beberapa tahun di China. Kini produk kami yang dijual di seluruh dunia, Semua pelanggan seperti kualiti produk kami.

Kilang kami:

Ditubuhkan pada tahun 2009, Hongkong RongXin Bio-Tech Co., Ltd yang bermula dengan hanya satu misi: tobring yang chemicallypurest anabolik steriods mentah serbuk, hormon pertumbuhan manusia, peptida pertumbuhan manusia dan api kepada dunia.

Produk kami telah menikmati globalgrowth ketara sepanjang beberapa tahun yang lepas oleh strategik menjajarkan dengan mantap pengedar seluruh Asia andbeyond.

Dengan Ibupejabat-Ibupejabat global berpangkalan di Hong Kong, kami adalah committedto deliveringtop gred farmaseutikal produk-produk berkualiti yang telah menjadi sinonim dengan jenama dan reputasi kita. Kami sentiasa menumpukan meningkatkan kedua-dua piawaian produk kami dan perniagaan kami.


Produk kami dikilangkan di kemudahan semasa baik pembuatan amalan (GMP) kami memastikan kualiti optimum. Rongxin bio-tech juga mematuhi peraturan ISO 9001 bagi memastikan bahawa semua aspek operasi yang mematuhi piawaian kualiti tertinggi.

Produk kami

Rongxin bio-tech co., Ltd produk merangkumi perkara berikut:

1, steroid hormon, seperti produk siri testosteron, Boldenone siri steroid, Nandrolone siri steroid, Trenbolone siri steroid dan sebagainya.
2, hormon andpeptide hormon pertumbuhan manusia.
3, api dan perantaraan hormon steroid.
4APIs dan perantaraan.
5, bina badan membakar lemak hormon
6 serbuk mentah hormon kanser rawatan Anti Estrogen steroid

Semua produk kamiPermohonan produk

Importantusage produk kami:

Kilang farmaseutikal 1,

2, bidang bina badan.

3, mengurangkan berat badan.

4, peningkatan otot.

5. kami Sijil

Kawalan kualiti:

Kualiti adalah kehidupan kita! Semua produk yang dihasilkan di AsepticLaboratory mengikut GMP standard. Diluluskan kepada ISO9001. Selain itu, kami telah andamp A. s. yang lengkap; S. C. sistem. Kita sendiri diberi kuasa setsof yang menganalisis instrumen, seperti spectrophotometer HPLC, GC dan UV untuk menganalisis dan mengawal produk.

Atas, stabil dan boleh dipercayai Kualiti dijamin! Memilih Hongkong RongXin Bio-Tech Co., Ltdto bekerjasama adalah pilihan terbaik anda.


Perkhidmatan kami

Cemerlang selepas jualan Perkhidmatan:

Untuk memberikan perkhidmatan pelanggan yang baik, produk-produk individu diuji untuk kawalan kualiti sebelum dijual.

Kami bukan sahaja menjual produk kami. Untuk membantu para pelanggan kami dan berkembang dengan mereka adalah lebih penting.

Kelebihan kami:

Berkualiti, Perkhidmatan Top, harga yang paling berpatutan, perkapalan yang selamat dan biarkan customertop kepuasan.


QQ图片20170320180727.jpg