Serbuk Drostanolone Enanthate Asli (Masteron) CAS472-61-145 Suplemen Bina Badan Bubuk Steroid Mentah untuk Kitaran Bina Badan

Maklumat produk utama:
Nama produk: Drostanolone Enanthate.
Formula molekul: C40H52O4
No CAS: 472-61-145
Ujian: 99%
Tempat asal: RongXin, China
Standard kualiti: Standard perusahaan
Alias: Drostanolone; masteron enan, dragontanolone enanthate.
Kesucian: 99% serbuk
Berbual sekarang

Maklumat produk

Serbuk Drostanolone Enanthate Asli (Masteron) CAS472-61-145 Suplemen Bina Badan Serbuk Steroid Mentah Untuk Kitaran Bina Badan

Maklumat produk

Maklumat produk utama

Nama Produk: Drostanolone Enanthate.

Formula molekul:C40H52O4

No CAS: 472-61-145

Ujian: 99%

Tempat asal: RongXin, China

Standard kualiti:Standard perusahaan

Alias:Drostanolone; masteron enan, dragontanolone enanthate.

MW: 416.64

Kesucian:99% serbuk

Gred:Gred Farmaseutikal

Pakej: Dalam beg foil atau dram.

Penerangan:Serbuk Kristal Putih Atau Hampir Putih

MOQ (kuantiti pesanan minimum): 10gram.

Pembuatan:RongXin

Penggunaan:Bahan farmaseutikal, hormon steroid, Anabolin. Sebagai hormon lelaki dan hormon anabolik. Kata kunci: bina badan, hormon steroid, serbuk bahan mentah.

Penerangan Produk

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate)adalah steroid anabolik berdasarkan dihidrotestosteron (DHT). Drostanolone hanyalah hormon DHT yang diubah secara struktural. Perubahan itu berlaku melalui penambahan kumpulan metil pada kedudukan karbon 2. Ini memastikan hormon tidak mengalami kerosakan metabolik yang disebabkan oleh enzim 3-hidroksisteroid dehidrogenase yang terdapat pada otot rangka. Perubahan struktur sederhana ini juga menjadikan hormon lebih anabolik, dan itu memberi kita Drostanolone. Setelah hormon dibuat, diubah dari DHT, ester kemudian dilampirkan, dan dalam kes ini ester yang terpasang adalah Enanthate. Enanthate bukan steroid atau ubat tetapi tidak lebih daripada alat masa yang digunakan untuk ubat.


Seperti Masteron Propionate, Masteron Enanthate terkenal sebagai satu-satunya steroid anabolik yang mempunyai sifat anti-estrogenik yang kuat. Steroid anabolik ini tidak dapat meningkatkan tahap estrogen; sebenarnya, ia sebenarnya dapat menurunkan kadar estrogen dalam badan. Atas sebab inilah Drostanolone berjaya dalam rawatan barah payudara dengan kombinasi Drostanolone dan Tamoxifen menjadi perkara biasa selama bertahun-tahun. Pembina badan menyambut sifat ini kerana estrogen sering sukar dikawal dengan banyak steroid dan tahap estrogen yang lebih rendah sering menyebabkan penampilan yang lebih sukar dan lebih jelas semasa fasa pemotongan.


Masteron Enanthate memiliki beberapa penilaian anabolik dan androgenik yang paling mengelirukan dari mana-mana steroid anabolik, walaupun tidak begitu menyesatkan seperti Halotestin dan Anavar. Drostanolone mempunyai pertalian yang mengikat dengan reseptor androgen yang lima kali lebih tinggi daripada thestestosteron, yang bukan sahaja menghasilkan penampilan yang lebih keras tetapi juga dapat memberi kesan positif terhadap penurunan lemak. Semua steroid anabolik dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme, tetapi mereka yang mempunyai pertalian mengikat androgen yang kuat dapat memberi kesan pada lipolisis langsung.


Sekiranya anda mahukan kualiti Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), pilih Syarikat Rongxin.

Drostanolone Enanthate.jpgmasteron.jpg

KebaikanMasteron-Enanthate (Serbuk)

1, Manfaat Masteron-Enanthate sebahagian besarnya dapat disimpulkan dalam tiga perkataan, ramping dan keras. Bagi penambah prestasi dan di luar pesakit barah payudara, ia hanya akan menjadi penambah prestasi yang membina badan yang pertama dengan Masteron kerana ia adalah steroid transformasi fizikal yang sangat baik tetapi itu bukan keajaiban dalam botol. Walaupun ia mempunyai peringkat androgenik yang agak rendah, ceritanya agak berbeza kerana ia akan menguatkannya dengan cukup baik. Selanjutnya, sebagaimana sifatnya Masteron-Enanthate mempengaruhi aktiviti metabolik secara keseluruhan dengan merangsang lipolisis secara langsung; tidak, bukan satu-satunya steroid yang memberikan faedah seperti itu dan juga yang paling kuat tetapi ini adalah sifatnya.


2, Oleh kerana Masteron-Enanthate benar-benar hanya berfungsi untuk bersandar dan mengeraskan badan, anda biasanya hanya akan melihat steroid yang digunakan dalam dunia bina badan yang kompetitif dan oleh mereka yang mempunyai peningkatan prestasi yang melakukannya hanya untuk melihat dan merasa lebih baik; tikus gim. Anda tidak akan mendapati banyak Masteron digunakan dalam dunia sukan prestasi; tidak ada banyak tujuan untuk pemain bola sepak atau besbol atau yang lain di atlet padang; pasti, sebilangan dari mereka mungkin bertengkar dengan Masteron tetapi kebanyakan akan memilih anabolik lain yang sesuai dengan tujuannya. Walau bagaimanapun, bagi pembina badan steroid anabolik ini boleh menjadi perbezaan antara tempat pertama dan kedua dalam pertunjukan; bagaimanapun, walaupun terdapat banyak faktor untuk menjadi pembina badan yang berjaya pada tahap kekerasan dan ketegaran utama adalah dua perkara utama. Akhirnya ini adalah salah satu daripada beberapa steroid androgenik anabolik yang hampir dapat kita labelkan steroid bina badan tulen .--- Dari Syarikat RongXin.


Resipi Masak tepat untuk rujukan anda, jika anda mahukan lebih banyak maklumat, sila hubungi jurutera:

Drostanolone enanthate 100mg / ml - 250ml
25 gram Drostanolone enanthate (20ml)
5ml BA (2%)
50ml BB (20%)
Minyak 175mlKelebihan Persaingan syarikat Rongxin Bio-Tech kepada anda:

1. Kualiti: semua produk dihasilkan di bawah GMP, kesucian lebih daripada 99%.
2. Harga yang lebih kompetitif dari kilang secara langsung.
3. Disesuaikan: terima, kami akan menyediakan perkhidmatan OEM untuk serbuk mentah Peptida, hgh, steriods dan produk lain.
4. Hari penghantaran yang cepat: penghantaran akan dilakukan dalam 3 hari bekerja setelah menerima pembayaran.
5. Penghantaran selamat: kadbod + beg aluminium +
6. Kaedah pembayaran: Wang gram, western union, T / Tadvance atau pembayaran pindahan wang melalui bankMaklumat perhubungan

Peti mel perusahaan: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Sekiranya anda berpuas hati dengan drostanolone enanthate semula jadi (masteron) cas472-61-145 serbuk bina badan kami, suplemen serbuk steroid mentah untuk kitaran bina badan, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi yang dijual mesti menjadi pilihan terbaik anda. Harap bebas membeli atau memborong produk jualan panas dari kami.

Hot Tags: drostanolone enanthate semulajadi (masteron) CAS472-61-145 serbuk suplemen bina badan tambahan serbuk steroid mentah untuk kitaran bina badan, China, kilang, borong, berkualiti tinggi, beli, somatropin, penjualan panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like