Semulajadi Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 serbuk serbuk Steroid mentah makanan tambahan bina badan bina badan kitaran

Maklumat produk utama:
Produk nama: Enanthate Drostanolone.
Formula: C40H52O4 molekul
CAS No: 472-61-145
Cerakin: 99%
Tempat asal: RongXin, China
Standard kualiti: Enterprise standard
Alias: Drostanolone; masteron enan, dragontanolone enanthate.
MW: 416.64
Ketulenan: 99% serbuk
Gred: Gred farmaseutikal
Berbual sekarang

Maklumat produk

Serbuk asli Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 bina badan tambahan mentah Steroid serbuk untuk bina badan kitaran

Maklumat produk

Maklumat produk utama

Nama produk: Drostanolone Enanthate.

Formula molekul: C40H52O4

CAS No: 472-61-145

Cerakin: 99%

Tempat asal: RongXin, China

Standard kualiti:Enterprise standard

Alias:Drostanolone; masteron enan, dragontanolone enanthate.

MW: 416.64

Ketulenan:99% serbuk

Gred:Gred farmaseutikal

Pakej: Dalam beg Kerajang atau gendang.

Description/kawalan:Serbuk Kristal hampir putih atau putih

MOQ (Min order kuantiti): 10grams.

Pembuatan:RongXin

Penggunaan:Farmaseutikal material, Steroid hormon, Anabolin. Sebagai satu hormon lelaki dan hormon anabolik. Kata kunci: bina badan, hormon steroid, serbuk bahan mentah.


Penerangan produk

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate)adalah steroid anabolik dihydrotestosterone (Kademlia DHT) berdasarkan satu. Drostanolone adalah hanya hormon Kademlia DHT struktur dipinda. Perubahan yang wujud menerusi penambahan sebuah Kumpulan perangkap karbon kedudukan 2. Ini memastikan hormon tidak mengalami kerosakan metabolik yang disebabkan oleh enzim dehydrogenase 3-hydroxysteroid yang terdapat di otot rangka. Perubahan struktur ini mudah juga membuat hormon lebih anabolik, dan yang memberikan kita Drostanolone. Apabila hormon telah dicipta, diubah dari Kademlia DHT, ester yang kemudian ditugaskan, dan dalam kes ini ester yang dilampirkan adalah Enanthate. Enanthate bukanlah sebuah steroid atau dadah tapi apa-apa lebih daripada alat masa yang digunakan untuk dadah.


Dengan Masteron Propionate, Masteron Enanthate adalah terkenal sebagai salah sebuah daripada steroid anabolik sahaja yang membawa sifat-sifat anti-estrogenik yang kuat. Steroid anabolik ini tidak dapat meningkatkan tahap estrogen; Malah, ia sebenarnya boleh mengurangkan tahap estrogen dalam badan. Ia adalah untuk sebab ini, Drostanolone telah berjaya dalam rawatan kanser payudara dengan kombinasi Tamoxifen menjadi perkara biasa sangat selama bertahun-tahun dan Drostanolone. Ahli bina badan mengalu-alukan sifat ini kerana estrogen yang sering kali menjadi sukar untuk dikawal dengan banyak steroid dan tahap estrogen yang lebih rendah sering mengarah kepada rupa yang lebih keras dan lebih jelas semasa fasa memotong.


Masteron Enanthate mempunyai beberapa kedudukan anabolik dan kitaran androgenic Tempahan mengelirukan daripada sebarang steroid anabolik, walaupun tidak hampir serta mengelirukan asHalotestin Anavar. Drostanolone mempunyai Afiniti terikat kepada androgen dalam penerima iaitu lima kali lebih besar thantestosterone, yang bukan sahaja menghasilkan yang sukar melihat ia juga boleh mempunyai kesan positif pada kehilangan lemak. Semua steroid anabolik boleh membantu meningkatkan kadar metabolisma, tetapi mereka yang mempunyai Afiniti mengikat kukuh androgen yang boleh mempunyai kesan ke atas lipolisis langsung.


Jika anda mahu kualiti baik Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), pilih Rongxin Syarikat.


Faedah-faedahdaripada Masteron-Enanthate (serbuk)

1, manfaat Masteron-Enanthate boleh sebahagian besarnya akan berlawan dengan tiga perkataan, kurus dan keras. Bagi penambah prestasi dan luar berdada pesakit kanser yang sebahagian besarnya ia hanya akan prestasi enhancers bersifat bina badan yang menambah dengan Masteron di tempat pertama kerana ia adalah fizikal yang sangat baik merubah steroid tetapi sebenarnya tidak keajaiban dalam botol. Walaupun ia mempunyai penarafan androgenic agak sedikit kecil ia menceritakan kisah adalah agak berbeza kerana ia akan Mengeras satu sehingga agak sopan. Selanjutnya, kerana mengikut kelazimannya Masteron-Enanthate kesan keseluruhan aktiviti metabolik dengan terus merangsang lipolisis; tidak, ianya bukan steroid sahaja yang membentangkan faedah tersebut atau Adakah ia satu yang kuat tetapi ini adalah disebabkan sifat-sifat.


2, sebagai Masteron-Enanthate benar-benar hanya berfungsi tujuan condong keluar dan hardening sehingga anda akan secara umumnya hanya melihat steroid yang digunakan di dunia bina badan persaingan dan oleh orang-orang yang meningkatkan prestasi alam semula jadi yang berbuat begitu hanya kelihatan dan berasa lebih baik daripadanya; tikus kemudahan gim/kecergasan. Anda tidak akan menemui banyak Masteron digunakan di dunia Olahraga prestasi; tidak ada banyak maksud bagi bola sepak atau pemain besbol atau mana-mana pada atlet bidang; pasti, sesetengah daripada mereka boleh meramal dengan Masteron tetapi kebanyakan akan memilih lain-lain anabolics yang menjadi tujuan mereka. Walau bagaimanapun, bagi pembina badan yang steroid anabolik ini boleh menjadi perbezaan antara tempat pertama dan kedua dalam persembahan; Lagipun, walaupun terdapat banyak faktor untuk menjadi pembina badan yang berjaya pada tahap kekerasan dan leanness muktamad adalah dua daripada perhatian utama. Akhirnya ini merupakan salah satu kawan anabolik steroid androgenic dalam beberapa kita boleh hampir tepat label yang tulen bina badan steroid.---daripada RongXin Syarikat.


Keputusan ujian makmal Drostanolone Enanthate


Ujian

Analisis Standard

Keputusan

Description/kawalan

Serbuk Kristal putih

Serbuk Kristal putih

Takat lebur

63ºC-69ºC

65ºC-68ºC

Giliran tertentu

+20º-+30º

+25.6°

Kerugian atas pengeringan

≤0.5%

0.32%

Saki-baki terakhir pencucuhan

≤0.1%

0.02%

Cerakin

≥97%

99.4%

Kesimpulan

Mematuhi Enterprise StandardMasak Recipesjust untuk rujukan anda, jika anda mahu maklumat lanjut, pls hubungi Jurutera:

Drostanolone enanthate 100mg/ml - 250ml
enanthate Drostanolone 25 gram (20ml)
5ml BA (2%)
50ml BB (20%)
175ml minyak


Barangan yang berkaitan


1

Enanthate testosteron

CAS: 315-37-7

2

Acetate testosteron

CAS: 1045-69-8

3

Propionate testosteron

CAS: 57-85-2

4

Cypionate testosteron

CAS: 58-20-8

5

Phenylpropionate testosteron

CAS: 1255-49-8

6

Isocaproate testosteron

CAS: 15262-86-9

7

Decanoate testosteron

CAS: 5721-91-5

8

Testosterone Undecanoate

CAS: 5949-44-0

9

Sustanon 250


10

1-testosteron Cypionate


11

Turinabol

CAS: 855-19-6

12

Mulut Turinabol

CAS: 2446-23-3

Maklumat untuk dihubungi.

E-mail:Sales@rongxinbio.com


Rongxin Bio-Tech Syarikat kelebihan daya saing kepada anda:

1. kualiti: semua produk yang dihasilkan di bawah GMP, lebih daripada 99% ketulenan.
2. lebih berdaya saing harga dari kilang terus.
3. tersuai: menerima, kami akan membekalkan perkhidmatan OEM untuk peptida yang, hgh, steriods serbuk mentah dan produk-produk lain.
4. hari penghantaran segera: penghantaran akan dalam tempoh 3working hari selepas menerima bayaran.
5. selamat penghantaran: gelembung + beg aluminium + kadbod
6. kaedah pembayaran: western union, transferpayment T/Tadvance atau bank, Money gram


Bagaimana untuk meneruskan pesanan anda?

Langkah 1

Pada mula-mula, sila beritahu saya nama produk dan kuantiti yang anda perlukan, dan juga negara destinasi.

Langkah 2

Kami menghantar kami harga produk dan menawarkan kaedah penghantaran yang sesuai untuk rujukan anda.

Langkah 3

Anda mengesahkan arahan dan membayar wang lebih awal dan maklumkan butir-butir penghantaran, termasuk menghubungi orang/Syarikat, alamat, nombor telefon mudah alih, kod ZIP dan keperluan khas anda.

Langkah 4

Parcel akan diaturkan dalam tempoh 12 jam selepas menerima bayaran anda. Dan tracking nombor akan diberikan kepada anda dalam tempoh 3 hari bekerja.

Langkah 5

Kami menawarkan perkhidmatan selepas jualan selepas anda menerima parcel.


Andamp pakej; Menyimpan

1. 25kgs/gendang, batin oleh dua beg plastik, 1 ~ 20kg dengan beg vakum kerajang aluminium.

2. disimpan dalam andamp yang sejuk; Cucian bekas bilik tertutup, Jauhkan diri anda daripada kelembapan dan cahaya/haba yang kuat.

3. jangka hayat: tiga tahun di bawah juga Menyimpan situasi.

图片2.png

Sijil kami

图片11.png


Maklumat untuk dihubungi

Enterprise mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:Sales@rongxinbio.com

WhatsApp: +86-18220537895


Jika anda tidak berpuas hati dengan kami enanthate drostanolone semulajadi (masteron) bina badan cas472-61-145 serbuk menambah serbuk steroid mentah kitaran bina badan, dialu-alukan untuk menghubungi kilang kami. Datang yang berkualiti, somatropin produk yang berkualiti tinggi untuk dijual mestilah pilihan terbaik anda. Harap bebas untuk membeli atau borong produk jualan panas daripada kami.

Siasatan