Dianabol CAS72-63-9

Nama produk: Methandienone/Dianabol
CAS No: 72-63-9
Einecs No: 200-787-2
Ketulenan: 99%
MF: C20H28O2
MW: 300.44
Kemunculan: serbuk Kristal putih atau hampir putih
Min kuantiti pesanan: 10gram.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Butiran produk

Maklumat produk utama:

Nama produk: Methandienone/Dianabol

No CAS: 72-63-9

Einecs No: 200-787-2

Ketulenan: 99%

MF: C20H28O2

MW: 300.44

Kemunculan: serbuk Kristal putih atau hampir putih

Kemunculan: di luar Kristal

Standard: gred perubatan/

Min kuantiti pesanan: 10gram.

Pembuatan: RongXin

Penggunaan: steroid yang boleh digunakan secara lisan dengan kesan yang besar kepada metabolisme protein. Mehtandienone mempunyai kesan anabolik dan kitaran androgenic yang sangat kuat.

Kata kunci: Methandienone, Dianabol, Danabol, steroid anabolik

methandienone.jpgDianabol.jpg

Penerangan produk

Dianabol (methandrostenolone)telah menjadi salah satu steroid anabolik paling penting dalam bina badan sejak pengenalannya pada 1958. Juga biasanya dikenali sebagai "Dbol", ini kompaun lisan yang terbaik digunakan untuk kitaran steroid dalam kombinasi dengan suntikan steroid, tetapi boleh nilai yang digunakan secara bersendirian juga. Stacking Dianabol dengan suntikan steroid

Methandienone.png
Kesan yang paling suntikan steroid anabolik sangat dipertingkatkan oleh penambahan Dianabol. Peningkatan ini lebih besar daripada hanya meningkatkan jumlah suntikan dengan jumlah yang sama. Contoh klasik dan dramatik adalah trenbolone. Walaupun jumlah jumlah steroid yang digunakan adalah sama dalam semua tiga kes, 50 mg/hari setiap daripada trenbolone acetate disusun dengan 50 mg/hari Dianabol menyediakan kitaran steroid yang jauh lebih berkesan daripada sama ada 100 mg/hari trenbolone acetate sahaja atau 100 mg/hari Dbol sahaja. Profil kesan sampingan yang unggul juga. Dalam erti kata lain, Kata majmuk bertindak secara menyeluruh: keseluruhan adalah lebih besar daripada bahagian. Ini berkemungkinan disebabkan oleh mekanisme tindakan yang berbeza.

Semua injectable timbunan baik dengan Dianabol, dengan pengecualian separa bahawa pada dos yang lebih tinggi daripada Dianabol testosteron menjadi kurang berguna dan akhirnya sama sekali tidak perlu. Sebagai contoh, pada 500 mg/minggu testosteron menggunakan peningkatan besar dalam kitaran steroid boleh dijangka daripada menambah Dianabol, tetapi pada 1000 mg/minggu hanya peningkatan sederhana mungkin. Pada 2000 mg/minggu, mungkin tidak ketara peningkatan lagi kesan akan dilihat kecuali dengan individu yang telah mencapai dataran tinggi pada jumlah yang hanya penggunaan. Bagi kebanyakan ini tidak akan menjadi kes.

Mentah steroid serbuk Methandienone D-Bol hormon bina badan Dianabol 72-63-9


Kenapa pilih syarikat saya?

1. profesional dan ejen perkapalan pengalaman yang kaya.
2. Hantaran pesanan akan dihantar dalam masa 12 jam selepas menerima bayaran selain cuti Cina.
3. berkualiti tinggi steroid dijamin.
4. masalah akan diselesaikan untuk anda dengan serta-merta.
5. terma pembayaran fleksibel seperti WU, MG dan bank wire.


Maklumat hubungan

Enterprise mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18729210590


Jika anda berpuas hati dengan methandienone/Dianabol cas72-63-9 oral/menyuntik steroid anabolik tepung jisim panas dijual d-Bol hormon bina badan, dialu-alukan untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti yang tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi untuk dijual mestilah pilihan terbaik anda. Sila bebas untuk membeli atau borong produk jualan panas daripada kami.


Hot Tags: Dianabol CAS72-63-9, China, kilang, borong, berkualiti tinggi, beli, somatropin, jualan Panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like