100% Real Clenbuterol HCL

Nama produk: Clen hidroklorida
Clen hcl No. CAS: 21898-19-1
Clen hcl Sinonim: 4-Amino-alpha - [(tert-butylamino) metil] -3
Clen hcl Molecular Formular: C12H18Cl2N2O.HCl
Clen hcl MF: C12H19Cl3N2O
Clen hcl Apprearnce: Serbuk Mikrokristal Tidak Berwarna
Clen hcl MP: 174-175.5T
Penggunaan Clen hcl: Feniletanolamina yang diganti dengan 2 aktiviti simpatomimetik. Bronkodilator.
Berbual sekarang

Maklumat produk

100% Real Clenbuterol HCL

Maklumat produk

Maklumat produk utama

Nama produk: Clen buterol hidroklorida

Clenbuterol hcl: No CAS: 21898-19-1

Clen hcl:4-Amino-alpha - [(tert-butylamino) metil] -3

Clen hcl:C12H18Cl2N2O.HCl

Clen hcl:C12H19Cl3N2O

Clen hcl:Serbuk Mikrokristalin Tidak Berwarna

Clen hclMP: 174-175.5T

Clen hclPenggunaan: Phenylethanolamine yang diganti dengan 2 aktiviti simpatomimetik. Bronkodilator.

Syarikat kami dapat membekalkan banyak produk berkualiti tinggi. Selamat datang ke pertanyaan dan saya akan memberikan maklumat yang lebih terperinci.

Gred: Gred Farmaseutikal

Penerangan: Serbuk Kristal Putih Atau Hampir Putih

MOQ (Kuantiti pesanan minimum): 10gram.

Pembuatan: RongXin

Penggunaan: Bahan farmaseutikal, hormon steroid, Anabolin. Sebagai hormon lelaki dan hormon anabolik.


clenbuterol.jpgclenbuterol.jpg


Produkpenerangan

Clenbuteroltelah menikmati tempat yang unik dalam perubatan sukan. Ia biasanya digunakan sebagai ubat untuk menurunkan lemak dan berat badan sambil mengekalkan jisim otot dan kekuatan badan. Ia juga digunakan oleh atlet yang didiagnosis dengan pendarahan paru yang disebabkan oleh senaman (EIPH).

Clenbuterol umumnya digunakan oleh atlet, bersendirian dalam kitaran Clenbuterol sahaja. Ia boleh digunakan bersama dengan steroid anabolik androgenik dan ubat peningkatan prestasi untuk mengurangkan lemak badan dan mendorong pertumbuhan otot rangka. Dipercayai secara meluas bahawa Clenbuterol mempunyai kemampuan untuk meningkatkan jisim otot dengan meningkatkan sintesis protein. Clen adalah salah satu ubat kitaran pemotongan terbaik untuk meningkatkan suhu inti dan metabolisme badan yang terbukti bermanfaat dalam pembakaran kalori.

图片1.png

Salah satu kelebihan terbesar Clenbuterol adalah bahawa ia dapat mengurangkan lemak perut dan viseral secara dramatik, yang menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk memotong kitaran. Selain itu, Clen juga dapat digunakan untuk membantu pemulihan ketika digunakan sebagai ubat terapi pasca kitaran segera setelah akhir atau menjelang akhir kitaran steroid.

Rahsia diet selebriti ini, yang digambarkan sebagai ubat luar biasa sebagai jalan menuju ukuran sifar, bahkan dikagumi kerana kemampuannya untuk membantu atlet mengekalkan kekuatan dan intensiti semasa latihan yang berat.

Clenbuterol juga berpotensi untuk mempromosikan peningkatan yang signifikan dan berterusan dalam tahap pengangkutan oksigen dalam badan dan kapasiti aerobik. Bahkan dapat merangsang sistem saraf pusat dan mensasarkan reseptor beta-2 yang mendorong rangsangan pertumbuhan otot dan meningkatkan penyimpanan protein dalam otot.

Clenbuterol hclDigunakan Oleh Lelaki Dan Wanita

Clenbuterol sama popular di kalangan wanita seperti lelaki. Ini kerana kesan pembahagian semula Clenbuterol tidak dikaitkan dengan kesan sampingan androgenik seperti penebalan kulit, pendalaman suara, dan rambut muka.


Petua kecergasan ~~

Metabolisme lemak mesti bergantung pada sistem aerobik, dan guru aerobik sering memberitahu anda untuk menjaga degupan jantung di zon pembakaran lemak. . .

Tetapi mestikah kita mengekalkan zon lemak yang pulih untuk membakar lemak dengan berkesan?

Pengambilan oksigen maksimum dan intensiti senaman

Sistem aerobik menggunakan lemak dan juga menggunakan karbohidrat sebagai tenaga.

Untuk pengambilan lemak, kita paling prihatin tentang bagaimana meningkatkan bahagian lemak yang digunakan, yang ditentukan oleh penggunaan oksigen (kita sebut pengambilan oksigen) dan intensiti latihan.

Jumlah maksimum oksigen yang dapat kita gunakan disebut pengambilan oksigen maksimum (VO2 max). Rajah di bawah mengira kesan pengambilan oksigen yang berbeza terhadap nisbah lemak dan karbohidrat berdasarkan pengambilan oksigen maksimum.

Keamatan latihan 100% VO2max akan menggunakan karbohidrat sepenuhnya dan tidak menggunakan lemak (kerana lemak terlalu lambat untuk digunakan).

Pada intensiti yang santai, hanya 10% VO2max diperlukan, dan 70% kalori dimakan.


Keamatan aktiviti nisbah penghasil lemak tertinggi adalah di bawah 20% ~ 30% VO2max. Pada masa ini, lemak yang paling banyak digunakan adalah lemak! Kekuatan aktiviti am kami, jadi kadar metabolisme basal sangat penting! Oleh itu, selagi kadar metabolisme basal meningkat, keupayaan untuk mengambil lemak secara semula jadi meningkat.

Intensiti senaman yang paling sesuai untuk pengambilan lemak adalah 40% hingga 70% VO2max, dan peningkatan kekuatan hampir hanya memakan karbohidrat.

Dengan data ini, kita dapat mengatur intensiti latihan kita untuk mencapai nisbah penggunaan lemak terbaik.

Kadar degupan jantung

Tetapi anda akan mengatakan bahawa kita bersenam di luar, bagaimana kita mengukur pengambilan oksigen maksimum? Tidak boleh berada di makmal, dengan ujian topeng.

Nasib baik, saintis telah mengkaji hubungan antara degup jantung dan pengambilan oksigen maksimum. Gambar di bawah menunjukkan hubungan antara degup jantung maksimum dan pengambilan oksigen maksimum.


Menurut perbandingan, intensiti latihan adalah 40% ~ 70% VO2max, yang menggunakan bahagian lemak yang agak tinggi, iaitu kadar denyut jantung maksimum sekitar 60% ~ 80%.

Denyut jantung maksimum terutama berkaitan dengan usia, kita boleh menggunakan formula termudah untuk mengira

Oleh itu, kita sering membincangkan selang pembakaran lemak, terdapat dua algoritma

Algoritma kadar jantung sasaran 1

Denyut jantung maksimum=220 tahun

Denyut jantung sasaran&# 39 ditetapkan pada 70% hingga 85% dari kadar denyut jantung maksimum.

Cth: 30 tahun, degupan jantung maksimumnya adalah 220-30=190

Denyut jantung sasaran ialah 190 x 70% ~ 190 x 85%=126 ~ 162

Algoritma kadar jantung sasaran 2

Rizab Denyut Jantung (HRR)=Denyutan Jantung Maksimum - Denyut Jantung Tenang

Denyut jantung sasaran ditetapkan kepada 50% ~ 85% HRR + Denyut jantung yang tenang

Ambil contoh orang yang berumur 30 tahun

Denyut jantung maksimum=190, degupan jantung yang tenang dianggap 70

HRR=120

Denyut jantung sasaran&# 39 adalah (120 x 50% + 70) ~ (120 x 85% + 70) = 130 ~ 172

Dari pengiraan di atas, dapat didapati bahawa perbezaan antara dua algoritma tidak terlalu besar. Gerakan am paling senang dikira dengan kaedah pertama. Terdapat banyak alat pemakai di pasaran, yang dapat mengukur degupan jantung. Di masa depan, selagi degupan jantung sasaran dikira di rumah, Dengan memasukkan jadual degupan jantung, anda dapat mengekalkan intensiti yang anda perlukan dengan mudah. Adakah anda menghadapi masalah untuk mengira diri anda? Beberapa jadual degupan jantung yang kuat dapat membantu anda dengan pengiraan di atas secara automatik, walaupun anda terus maju!

Apakah pembakaran lemak yang paling banyak di zon pembakaran lemak?

Setelah banyak perkenalan di atas, jadi intensiti latihan kita adalah untuk mengekalkan pembakaran lemak paling banyak dalam selang pembakaran lemak?

Jawapannya tidak semestinya, latihan intensiti yang lebih tinggi lebih baik untuk kesan pembakaran lemak jangka panjang.


Berikut adalah tiga fakta;

1. Mengurangkan pembentukan lemak; pengambilan karbohidrat juga membantu kita. Karbohidrat berlebihan ditukar menjadi lemak dan terkumpul di badan. Bersenam memakan karbohidrat berlebihan dan juga mengurangkan pembentukan lemak.

2. Penggunaan lebih banyak kalori; peningkatan intensiti latihan, walaupun bahagian lemak yang digunakan dikurangkan, tetapi jumlah penggunaan kalori relatif tinggi, dan jumlah lemak yang digunakan sebenarnya lebih banyak

3. Meningkatkan metabolisme normal; 24 jam sehari, waktu latihan mungkin hanya kurang dari 1 jam, lemak yang dimakan semasa bersenam memang senaman intensiti rendah, tetapi senaman intensiti tinggi dapat meningkatkan metabolisme 23 jam lain, sepanjang hari Menurunkan lemak, tetapi menang tinggi- sukan intensiti

Setelah itu, bagaimana anda memilih kekuatan yang sesuai dengan anda?

Kaedah terbaik adalah berperingkat tinggi dan rendah, dirangsang oleh senaman intensiti tinggi, dan latihan intensiti rendah jangka panjang membantu pulih.

Jangan lupa untuk menyesuaikan kadar degupan jantung anda untuk mencapai keputusan terbaik!Maklumat perhubungan

Peti mel perusahaan: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Sekiranya anda' berpuas hati dengan 100% sebenar clen hcl cas21898-19-1 bahan mentah farmaseutikal kami, penurunan berat badan serbuk suplemen membantu pembakaran lemak, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi yang dijual mesti menjadi pilihan terbaik anda. Harap bebas membeli atau memborong produk jualan panas dari kami.

Hot Tags: 100% Real Clenbuterol HCL, China, kilang, borong, berkualiti tinggi, beli, somatropin, penjualan panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like