Stanozolol Winstrol steroid serbuk

Maklumat produk utama
Nama kimia: Stanozolol (Winstrol)
Formula molekul: C21H32N2O
Berat molekul: 328.49
CAS No.: 10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Assay: 99%
Gred: gred farmaseutikal
Berbual sekarang

Maklumat produk

Stanozolol Winstrol steroid serbuk

Butiran produk

Maklumat produk utama

Nama kimia: Stanozolol (Winstrol)
Nama lain: anabolik, Anasyth, Winstrol serbuk, Stanol, Stromba, Tevabolin, Winstrol, Winstrol
Formula molekul: C21H32N2O
Berat molekul: 328.49
CAS No.: 10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Assay: 99%

Gred: gred farmaseutikal

Pakej: dalam Kerajang beg atau dram.

MOQ (kuantiti pesanan min): 10gram.

Pembuatan: RongXin
Storan: simpan di bawah meterai dalam sejuk dan gelap
Kemunculan: serbuk Kristal putih atau hampir putih, tidak berbau. Hampir larut di dalam air, larut dalam arak, kloroform, sedikit larut dalam asone
Penggunaan: bahan farmaseutikal, hormon steroid, Anabolin. Sebagai hormon lelaki dan hormon anabolik.

 stanozolol.jpgwinstrol-50.jpg

Penerangan produk

Winstrol-Stanozolol cas10418-03-8adalah yang sangat biasa digunakan steroid anabolik untuk mengurangkan kitaran. Walaupun ramai orang akan cuba untuk menggunakan Dianabol atau bahkan Anadrol untuk mengurangkan kitaran, ive benar-benar tidak pernah mendengar sesiapa yang menggunakan Stanozolol untuk apa-apa kecuali kitaran memotong. Sedikit-satu-Kuda kecil dalam hal ini. Biar saya mengulangi bahawa: Stanozolol adalah dadah yang memotong. Tidak ramai orang akan berhujah untuk kegunaannya dalam kitaran bulking. Sudah tentu bukan sebatian yang sangat berkesan untuk merawat anemia (1) dan oleh itu, seseorang itu boleh menganggap bahawa peranannya dalam bulking kitaran adalah sangat terhad. Satu penggunaan baru untuk Winstrol dalam mana-mana kitaran (mungkin walaupun bulking) akan menggunakannya pada dos yang sangat terhad, untuk mengurangkan SHBG. (2) salah satu sifat Winstrol adalah keupayaan yang mendalam untuk menurunkan SHBG lebih daripada steroid yang lain. Dos. 2mg/kg diturunkan SHBG dengan ketara, yang akan berpaling, meningkatkan jumlah testosteron percuma yang beredar dalam badan. Seperti dengan 99% daripada steroid, Walau bagaimanapun, yang penting untuk ambil perhatian bahawa penindasan tahap hormon semulajadi anda akan berlaku (walaupun mungkin tidak sehingga tahap bahawa ia akan dengan banyak steroid lain). (3) seperti dengan menjalankan hampir mana-mana sebatian, tambahan testosteron (iaitu menjalankan ujian dalam kitaran yang mengandungi Winstrol) Diwarantikan untuk mengelakkan disfungsi seksual yang mungkin.


Stanozolol fungsi

Stanozololmempunyai keupayaan untuk mengurangkan seks-hormon-globulin dengan ketara (SHGB). SHBG adalah salah satu faktor utama yang menentukan berapa banyak testosterone dalam badan adalah percuma atau terikat; lebih tinggi SHBG bermakna testosteron yang kurang percuma, yang mewakili testosteron aktif dan boleh digunakan kami. Apabila SHBG diturunkan lebih testosteron yang sedia untuk digunakan. Sama penting untuk pengguna steroid adalah bahawa steroid lain yang boleh digunakan lebih berkesan apabila SHBG lebih rendah.

Sintesis protein merujuk kepada kadar di mana sel membina protein, blok bangunan tisu otot. Dengan Stanozolol kadar sintesis protein meningkat.

Semua tisu otot terdiri daripada 16% nitrogen dan apabila jumlah yang mencukupi tidak dikekalkan kita masuk ke dalam keadaan catabolic (otot membazirkan). Kadar yang lebih tinggi hasil pengekalan nitrogen dalam negeri lebih besar anabolik (bangunan otot).


Maklumat hubungan

Enterprise mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18729210590Jika anda berpuas hati dengan 99% kesucian Stanozolol (Winstrol) cas10418-03-8 farmaseutikal perantaraan otot bangunan steroid untuk mendapatkan hormon steriods berat badan, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti yang tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi untuk dijual mestilah pilihan terbaik anda. Sila bebas untuk membeli atau borong produk jualan panas daripada kami.

Hot Tags: Stanozolol Winstrol steroid serbuk, China, kilang, borong, high tinggi, membeli, somatropin, jualan Panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like