Cecair Kuning Boldenoe Undecylenate

Nama: Boldenone Undecylenate
Nama lain: Equipoise; Ganabol; Equigan; Ultragan; Boldenone undecanoate
No CAS: 13103-34-9
Kesucian: 99%
MF: C30H44O3
MW: 452.67
No Einecs: 236-024-5
Standard: Standard Perusahaan
MOQ (kuantiti pesanan minimum): 10gram
Pembuatan: RongXin
Rupa: Tidak berwarna cecair melekit kuning muda
Berbual sekarang

Maklumat produk

Cecair Kuning Boldenoe Undecylenate

Maklumat produk:

Maklumat produk utama:

Nama: Boldenone Undecylenate
Nama lain: Equipoise; Ganabol; Equigan; Ultragan; Boldenone undecanoate
No CAS: 13103-34-9
Kesucian: 99%
MF: C30H44O3
MW: 452.67
No Einecs: 236-024-5
Standard: Standard Perusahaan
MOQ (kuantiti pesanan minimum): 10gram

Pembuatan: RongXin
Rupa: Tidak berwarna cecair melekit kuning muda
Penggunaan: Boldenone Undecylenate (Equipoise) adalah sebatian steroid yang dapat memberi pengguna keuntungan yang perlahan tetapi stabil selama satu kitaran. Ia juga agak selamat dengan sedikit laporan mengenai kesan sampingan yang disebabkan oleh penukaran testosteron menjadi estrogen.


Penerangan Produk

Boldenone Undecylenate (Equipoise) adalah sebatian steroid yang dapat memberi pengguna keuntungan yang perlahan tetapi stabil semasa satu kitaran. Ia juga agak selamat dengan sedikit laporan mengenai kesan sampingan yang disebabkan oleh penukaran testosteron menjadi estrogen.

Oleh kerana struktur kimianya, Boldenone tidak menunjukkan banyak kesan sampingan berkaitan estrogen. Wanita kadang-kadang bereksperimen dengan sebatian ini juga dalam lingkungan 25-50 mgs / minggu. Kesan sampingan adalah sedikit dengan Boldenone, selain peningkatan selera makan dan peningkatan jumlah RBC kesan sampingan yang paling ketara yang dilaporkan oleh pengguna adalah penekanan HPTA - kesan sampingan dari hampir semua steroid anabolik. Ginekomastia adalah mungkin, terutamanya dengan mereka yang sensitif terhadap kesan sampingan ini tetapi dapat diatasi dengan SERM atau AI. Dengan dos jangka panjang yang lebih besar, peningkatan jumlah darah merah mungkin begitu besar sehingga tekanan darah dan peningkatan risiko pembekuan menjadi perhatian. Makanan tambahan yang mendorong penipisan darah dan / atau berhenti di klinik penderma darah sering dipertimbangkan oleh pengguna boldenone.

Boldenoe Undecylenate.jpgBU.jpg

Cara Menggunakan Boldenone Undecylenate
Walaupun tetap aktif untuk jangka masa yang lebih lama, Equipoise disuntik sekurang-kurangnya sekali seminggu oleh atlet. Ia paling biasa digunakan pada dos 200-400mg (4-8 ml, versi 50mg) seminggu untuk lelaki, 50-75 mg seminggu untuk wanita.
Dos Berkesan (Lelaki): 300mg hingga 400mg + minggu
Dos Berkesan (Wanita): 50-150mg seminggu
Separuh hayat: Boldenone undecylenate 14 hari


Manfaat untuk Bina Badan

Boldenone Undecylenatecas13103-34-9juga disebut EQ, digunakan oleh pembina badan dan atlet untuk meningkatkan jisim otot mereka, meningkatkan daya tahan dan meningkatkan pengeluaran sel darah merah di dalam badan yang juga membantu daya tahan kerana sel darah merah membawa oksigen dan jika darah anda kaya dengan oksigen, anda tahan lebih lama semasa senaman atau prestasi yang berat. Boldenone Undecylenate, atau EQ sangat popular di kalangan atlet, pembina badan dan peminat kecergasan kerana memberikan keuntungan yang perlahan tetapi stabil semasa kitaran puncak bulking. Kitaran ini dipanggil keuntungan EQ. EQ boleh diberikan dalam dos antara 200mg hingga 600mg seminggu tidak lebih dari dua belas minggu.


Maklumat perhubungan

Peti mel perusahaan: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Sekiranya anda' berpuas hati dengan penjualan panas kami boldenoe undecylenate (equipoise) cas13103-34-9 pertumbuhan otot yang boleh disuntikkan, cecair steroid kuning terang cecair kuning, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi yang dijual mesti menjadi pilihan terbaik anda. Harap bebas membeli atau memborong produk jualan panas dari kami.

Hot Tags: Boldenoe Undecylenate Yellow Liquid, China, kilang, borong, berkualiti tinggi, beli, somatropin, penjualan panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like