Boldenone Base

Butiran produk:
Maklumat produk utama:
Nama: Boldenone Base (1-Dehidrotestosterone)
No CAS: 846-48-0
EINECS: 212-686-0
Kesucian: 99.5%.
MF: C19H26O2
MW: 286.41
Kemunculan: serbuk Kristal putih cahaya
Berbual sekarang

Maklumat produk

Boldenone Base

Butiran produk:

Maklumat produk utama:

Nama: Boldenone Base (1-Dehidrotestosterone)
No CAS: 846-48-0

EINECS: 212-686-0

Kesucian: 99.5%.
MF: C19H26O2
MW: 286.41

Penyimpanan: simpan di kawasan sejuk dan kering dan Jauhkan diri daripada cahaya matahari langsung.

Kemunculan: serbuk Kristal putih cahaya

Nama lain: 17beta-Hidroxyandrosta-1, 4-dien-3-One; 1-dehidrotestosterone

Standard: Enterprise Standard

MOQ (kuantiti pesanan min): 10gram.

Pembuatan: RongXin

Keputusan: kehilangan berat badan dan pertumbuhan otot untuk pembina badan dan atlet

Penggunaan: bahan farmaseutikal, hormon steroid, Anabolin. Bahan terkawal. Steroid anabolik. Adalah hormon lelaki, dadah anabolik hormon.

Kategori produk: Boldenone Base (1-Dehidrotestosterone), steroid; perantaraan & Fine Chemicals; Farmaseutikal Steroid dan hormon; API

Boldenone Cypionate .jpg

Penerangan produk:

Boldenone Cas846-48-0, boleh didapati sebagai undecylenate Ester, juga dikenali di bawah nama perdagangan Equipoise, Ganabol, Equigan, Ultragan, steroid anabolik kitaran androgenic dibangunkan untuk kegunaan Veterinar, kebanyakannya untuk rawatan Kuda. Ia mempunyai separuh hayat yang sangat panjang, dan boleh menunjukkan pada ujian steroid untuk sehingga 1.5 tahun, disebabkan undecylenate Ester panjang yang dilampirkan kepada steroid ibu bapa. Di samping itu, keadaan semulajadi dalam tubuh manusia boleh menghasilkan jumlah jejak Boldenone. mengesan jumlah dadah dengan mudah boleh dikesan selama berbulan-bulan selepas penggunaan dihentikan. 

Boldenone akan meningkatkan pengekalan nitrogen, sintesis protein, meningkatkan selera makan dan merangsang pelepasan erythropoietin dalam buah pinggang. Boldenone telah disoriskan dalam usaha untuk mewujudkan panjang lakonan suntikan methandrostenolone, untuk gangguan Kekurangan androgen. Ia boleh meningkatkan Lean jisim otot, kekuatan, dan keupayaan untuk melatih lebih lama dan lebih keras, kesan sampingan yang serius steroid adalah banyak dan mungkin tidak boleh diterbalikkan. Kesan sampingan yang kecil penggunaan steroid termasuk jerawat, kulit berminyak, pertumbuhan rambut berlebihan, dan mendalamkan suara.


HPLC

图片2.png


Maklumat hubungan

Enterprise mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18729210590Jika anda berpuas hati dengan suntikan terkuat kami boldenone Base (1-dehidrotestosterone) cas846-48-0 steroid serbuk untuk bulking kitaran 99% kesucian, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti yang tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi untuk dijual mestilah pilihan terbaik anda. Sila bebas untuk membeli atau borong produk jualan panas daripada kami.

Hot Tags: Boldenone Base, China, kilang, borong, High Quality, beli, somatropin, jualan Panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like