IGTROPIN Long R3 IGF 1 jualan panas otot pertumbuhan hormon pertumbuhan manusia Steroid anabolik manusia Somatropin suntikan

Maklumat produk:
Nama: IGF-1 LR3
Sinonim: Long r3 IGF-1, IGF LR3, IGF1 LR3, Arg3 lama IGF-1
CAS No.:946870-92-4
Formula molekul: C400H625N111O115S9
Da 9117.5: jisim molekul (g/mol)
Purity:99.5%.
OEM:YES.
Penghantaran: dalam tempoh 3 hari bekerja.
Asal: China.
Min order kuantiti: 1 kit.
Berbual sekarang

Maklumat produk

IGTROPIN panjang R3 IGF 1 panas jualan otot pertumbuhan manusia pertumbuhan hormon Steroid anabolik manusia Somatropin suntikan


Maklumat produk:

Nama: IGF-1 LR3
Sinonim: Panjang r3 IGF-1, IGF LR3, IGF1 LR3, Arg3 lama IGF-1
CAS No.: 946870-92-4
Formula molekul: C400H625N111O115S9
Jisim molekul: 9117.5 Da (g/mol)
Purity:99.5%.

OEM:YES.

Penghantaran: dalam tempoh 3 hari bekerja.

Asal: China.

Min order kuantiti: 1 kit.

Simpanan: Ditutup, bawah 2 ~ 8℃ pemeliharaan.

Penggunaan: Meningkatkan prestasi dalam pertukaran asid amino manusia, peningkatan tahap sintesis protein, meningkatkan sintesis RNA, memudahkan pengangkutan glukosa dan lemak metabolisme, merangsang penghasilan protein, pengurangan pecahan protein.

IGTROPIN Long R3Description

1. apabila Igtropin (Long-R3 IGF-1) meriah, Igtropin (Long-R3 IGF-1) berfungsi berbeza dalam pelbagai jenis tisu dalam sel-sel otot, protein juga bahan-bahan berkaitan sel dirangsang.


2. Igtropin memainkan peranan yang penting dalam pengukuhan otot. IGTROPIN (Long-R3 IGF-1) arouses percambahan kedua-dua sebagai perbezaan serta sel stem dalam mod autocrine-paracrine seorang, walaupun ia mencetuskan perbezaan Ijazah lebih banyak.

3. Igtropin (Long-R3 IGF-1), apabila disuntik dalam negara, pergerakan satelit sel ketumbuhan, muscleDNA, kandungan protein otot, berat otot badan dan otot cross sectionalarea.

4. kepentingan Igtropin (Long-R3 IGF-1) terletak dalam fakta bahawa semua kesannya seolah-olah bertindak untuk merangsang otot berkembang dengan atau tanpa lebihan walaupun ia benar-benar glosses sebagai pemaju pertumbuhan apabila digabungkan dengan beban fizikal otot

5. protein penciptaan diperkukuhkan bersama-sama dengan penyerapan asid amino sebagai asource tenaga, ubat-ubatan ini mobilizes lemak untuk digunakan sebagai tenaga dalam otot tisu adipos.

6. dalam otot, Igtropin (Long-R3 IGF-1) menghalang insulin borang membawa glukosa merentasi sel tisu, Akibatnya, sel-sel yang perlu menukar kepada pembakaran lemak sebagai sumber tenaga. IGTROPIN (Long-R3 IGF-1) juga mimicand #39; s insulin dalam mayat manusia itu. Ia menjadikan otot lebih sensitif terhadap persekitaran insulinand #39; s reaksi

IGTROPIN.png


Faedah-faedah LR3 IGF-1

IGF-1plays peranan penting dalam pertumbuhan semula otot. IGF-1 merangsang percambahan dan pembezaan sel-sel stem secara autocrine-paracrine, walaupun ia mencetuskan perbezaan jauh lebih tinggi.

Keupayaan IGF-ILR3to merangsang protein sintesis menyerupai tindakan GH, yang ditunjukkan dalam kajian yang berasingan mengenai sukarelawan untuk merangsangkan sintesis protein tanpa menjejaskan kemusnahan protein. Walaupun ia sering dipercayai kesan GH diantarai melalui IGF-1, ini tidak menjadi kes sepenuhnya. Pertama, kesan hormon-hormon serta dua yang berbeza, iaitu GH tidak mengubah protein kemusnahan. Kedua, kesan GH diperhatikan dengan sedikit atau tiada perubahan sistemik kepekatan IGF-1. Rongxin Bio-Tech co., LTD akan membekalkan anda dengan kualiti terbaik dan harga yang paling berpatutan bagi LR3 igf-1.

IGF1-LR3 apakah ia melakukan?

IGF-1 LR3dapat meningkatkan jisim otot dengan menggalakkan keadaan otot hyperplasia (pertambahan bilangan sel-sel otot yang baru) di dalam otot di mana yang DISUNTIK! Jadi fikirkan ia sebagai percambahan sel otot, atau walaupun dalam pembahagian sel sehingga 1 menjadi 2... Itulah yang sempurna pada kitaran Bilakah anda mendapat pertumbuhan sel-sel otot yang meningkat juga. Tapi Kenapa IGF lebih baik daripada HGH? Dalam apa-apa alasannya ialah HGH menyebabkan tahap IGF meningkat di dalam hati terlebih dahulu, kemudian maka otot, manakala IGF-LR3 menyebabkan tahap IGF setempat untuk roket.

Igf1-lr3Seperti yang anda semua tahu lama bertindak versi Igf-1, mengambil potensinya yang aktif ke arah 20 jam, tetapi bersama-sama dengan keupayaan untuk merangsang pertumbuhan sel-sel otot satelit dan membantu mereka matang ke gentian otot yang baru memegang keupayaan untuk meningkatkan penggunaan suplemen banyak kami pada masa ini menggunakan, dan ia boleh menyebabkan pemulihan dipertingkatkan testicle saiz , dan menghalang kehilangan otot walaupun dalam PCT. Plus satu lagi sebab ia adalah sangat kuat kerana penjilidan menurun daripada panjang R3 IGF-1 kepada semua dikenali IGF mengikat protein. Protein mengikat ini biasanya menghalang tindakan-tindakan biologi IGF... tetapi tidak semestinya dengan ini bertindak versi lama.


Senarai peptida yang berkaitan

Peptide

Spesifikasi

Peptide

Spesifikasi

IGF-ILR3

100mcg

IGF-SAYADES

1mg

ACE-931

1 mg

Semorelin

2 mg

AOD-9604

5 mg

TIBI-500

5 mg

BPC-157

5 mg

Tesamorelin

10 mg

DAC CJC-1295

2 mg

Triptorein

2 mg

CJC-1295 DAC tiada

2 mg

Melanotan aku

10 mg

Epithalon

10 mg

Melanotan II

10 mg

FST-344

1 mg

PT-141

10 mg

Memecahkan 176-191

5 mg

MGF

2 mg

GHRP-2

5 mg

PEG-MGF

2 mg

GHRP-6

5 mg

Selank

5 mg

Gonadorelin

10 mg

DSIP

2 mg

Hexarelin

2 mg

IGF-1 LR3

0.1 mg

Ipamorelin

2 mg

IGF-1 (1-3)

1 mg

Oxytocin

10 mg

SNAP-8

200 mg

Maklumat untuk dihubungi

E-mail:Sales@rongxinbio.com


Kenapa pilih kami?

1. berkualiti dan harga yang kompetitif

2. puasa dan Safest perkapalan

3. menghargai perkhidmatan selepas

4. segera membalas apabila anda mempunyai soalan.

5. menyelesaikan masalah anda dengan cepat.


Kelebihan daya saing Syarikat Rongxin Bio-Tech kepada anda

1. kualiti: semua produk yang dihasilkan di bawah GMP, lebih daripada 99% ketulenan.
2. lebih berdaya saing harga dari kilang terus.
3. tersuai: menerima, kami akan membekalkan perkhidmatan OEM untuk peptida yang, hgh, steriods serbuk mentah dan produk-produk lain.
4. hari penghantaran segera: penghantaran akan dalam tempoh 3working hari selepas menerima bayaran.
5. selamat penghantaran: gelembung + beg aluminium + kadbod
6. kaedah pembayaran: western union, transferpayment T/Tadvance atau bank, Money gram

Bagaimana untuk meneruskan pesanan anda?

Langkah 1

Pada mula-mula, sila beritahu saya nama produk dan kuantiti yang anda perlukan, dan juga negara destinasi.

Langkah 2

Kami menghantar kami harga produk dan menawarkan kaedah penghantaran yang sesuai untuk rujukan anda.

Langkah 3

Anda mengesahkan arahan dan membayar wang lebih awal dan maklumkan butir-butir penghantaran, termasuk menghubungi orang/Syarikat, alamat, nombor telefon mudah alih, kod ZIP dan keperluan khas anda.

Langkah 4

Parcel akan diaturkan dalam tempoh 12 jam selepas menerima bayaran anda. Dan tracking nombor akan diberikan kepada anda dalam tempoh 3 hari bekerja.

Langkah 5

Kami menawarkan perkhidmatan selepas jualan selepas anda menerima parcel.


Shippingandamp; Pembayaran

1. pakej kecil hantar melalui EMS, UPS, FedEx, DHL, e-Daftar, dan lain-lain.

2. kargo hantar melalui udara atau laut oleh semua ada.

3. penghantaran masa kira-kira 7 hari bekerja oleh udara, 15 hari tepi laut.

4. bayaran untuk Western Union, Moneygram, bank transfer atau TT lebih awal, dan sebagainya.

HGH-200IU.jpg

Sijil kami

证书.jpg

Kilang kami

工厂图片.jpg

Maklumat untuk dihubungi

Enterprise mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:Sales@rongxinbio.com

WhatsApp: +86-18220537895Jika anda tidak berpuas hati dengan kami igtropin panjang r3 igf 1 jualan panas otot pertumbuhan hormon pertumbuhan manusia steroid anabolik manusia somatropin suntikan, selamat datang ke kilang kami hubungi. Datang yang berkualiti, somatropin produk yang berkualiti tinggi untuk dijual mestilah pilihan terbaik anda. Harap bebas untuk membeli atau borong produk jualan panas daripada kami.

Siasatan