Bagaimana Untuk Menilai Kesahihan Clenbuterol hydrochloride?

- Aug 28, 2020-

Bagaimana untuk menilai ketulenan Clenbuterol hydrochloride?

Sebelum ini, pelanggan memberi kami maklum balas bahawa mereka telah mencari Clenbuterol sebenar. Sekarang terdapat banyak Clenbuterol palsu di pasaran, dan harga tidak sekata, menyebabkan pelanggan gagal mencari Clenbuterol sebenar dengan betul.

Sekarang kita telah disusun kaedah bagaimana untuk mengenal pasti:

1. Amaran pada Clenbuterol hydrochloride:

Seperti yang diingat oleh ramai orang, anda tidak boleh mengambil Clen selama lebih daripada 2 minggu berturut-turut. Ini kerana reseptor memerlukan masa untuk menetapkan semula dan Clen tidak akan berkesan jika anda tidak berehat, dan tidak ada jaminan reseptor anda akan sama.


2.Arahan lanjut mengenai Clenbuterol hydrochloride:


Di pasaran, terdapat banyak Clen palsu, iaitu Salbutamol biasanya. Jika anda mempunyai Clenbuterol legit, anda perlu mengambil suhu anda. Sebelum anda memulakan kitaran Clen, ambil suhu anda pada waktu pagi dan kemudian semasa anda berada di Clen mengambilnya semula.

Jika ia adalah perjanjian sebenar, anda akan melihat sedikit peningkatan suhu badan. Anda juga harus mengalami goncang tangan dan degupan jantung yang sangat cepat. Sesetengah daripada anda tidak akan mengalami kesan ini pada dos yang rendah, jadi sehingga dos dan lihat apa yang berlaku. Jika tiada satu pun perkara ini berlaku walaupun anda berada pada dos 80-100mcg, maka jelas anda mendapat rentak.

Clenbuterol_副本.jpgclenbuterol.jpg

Jika anda membeli Clenbuterol sebenarserbuk dan tab mentah ,Sila hubungi Kami.

Maklumat perhubungan:

Peti mel perusahaan:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-1819138529