Profil Syarikat Rongxin Bio-Tech Co, Ltd (HK)

- May 12, 2017 -

Sejarah kita

Rongxin Bio-tech co., Ltd telah menumpukan pada hormon steriod berkualiti tinggi dan API. Kami adalah pengeluar yang mengkhususkan diri dalam hormon steroid selama beberapa tahun di China. Sekarang produk kami dijual di seluruh dunia, semua pelanggan seperti kualiti produk kami.

Kilang kami:

Ditubuhkan pada tahun 2009, Rongxin Bio-Tech Co, Ltd Hongkong bermula dengan hanya satu misi: untuk membawa bahan bakar mentah serbuk anabolik, Hormon Pertumbuhan Manusia, peptida Pertumbuhan Manusia dan API ke dunia.

 

Produk kami telah menikmati pertumbuhan global yang ketara sejak beberapa tahun yang lalu dengan menjajarkan strategik dengan pengedar yang mantap di seluruh Asia dan seterusnya.

 

Dengan ibu pejabat global yang berpusat di Hong Kong, kami komited untuk menyampaikan produk gred farmaseutikal berkualiti tinggi yang telah menjadi sinonim dengan jenama dan reputasi kami. Kami sentiasa memberi tumpuan kepada meningkatkan standard produk dan perniagaan kami.


Produk kami dihasilkan dalam kemudahan Amalan Pengilangan Baik (GMP) semasa kami untuk memastikan kualiti yang optimum. Teknologi bio Rongxin juga mematuhi peraturan ISO 9001 untuk memastikan bahawa semua aspek operasi kami mematuhi piawaian kualiti tertinggi.

QQ图片20170512114157.jpg

Produk kami

Rongxin bio-tech co., Ltd produk termasuk berikut:

1, hormon steroid, seperti produk siri Testosteron, steroid siri Boldenone, steroid siri Nandrolone, steroid siri Trenbolone dan sebagainya.
2, hormon Pertumbuhan Manusia dan hormon peptida.
3, API dan perantaraan hormon steroid.
4API dan perantaraan.
5, Bodybuilding Fat Burning Hormones
6, Rawatan Kanser Anti Estrogen Steroid hormon serbuk mentah

Semua produk kamiMaklumat perhubungan

Peti mel Enterprise: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895Jika anda berpuas hati dengan produk kami, sila hubungi kilang kami. Datang dalam kualiti yang tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi untuk dijual mestilah pilihan terbaik anda. Sila bebas untuk membeli atau menjual produk jualan panas dari kami.