Musim panas di sini, Adakah Anda Mahu Mempunyai Otot Perut yang Sempurna?

- May 17, 2019-

Pada musim panas, gim baru-baru ini muncul sebilangan besar orang kecergasan putih. Mereka mempunyai impian enam pek abs, dan mereka tidak dapat melihat hasil selama beberapa hari.

Pada permulaan latihan, kita perlu menentukan matlamat kita: untuk meningkatkan otot atau mengurangkan lemak. Terdapat banyak kasut kanak-kanak memberitahu saya bahawa mereka mahu meningkatkan otot sambil mengurangkan lemak. Jawapan saya adalah mustahil! Kerana pengambilan otot, kalori yang kita makan adalah> kalori yang dimakan. Apabila anda kehilangan lemak, jumlah kalori yang anda makan adalah Terdapat perbezaan dalam tahap pengambilalihan tenaga antara keduanya. Oleh itu, kaki dan ikan tidak boleh kedua-duanya, sama ada kehilangan lemak atau keuntungan otot.

Apabila ia datang kepada masalah ini, perlu memahami senaman aerobik dan senaman anaerobik. Senaman aerobik dan senaman anaerobik adalah dua konsep dalam fisiologi senaman. Mereka adalah dua bentuk latihan yang berbeza, dan kesan latihan pada tubuh manusia juga berbeza.

Hanya bercakap, latihan anaerobik merujuk kepada latihan berkelajuan tinggi dan sengit otot dalam keadaan "anoksik". Kebanyakan latihan anaerobik adalah intensiti tinggi, senaman seketika, jadi sukar untuk bertahan lama, dan masa untuk penghapusan keletihan juga perlahan. Ia mengambil masa 48 hingga 72 jam untuk pulih. Contohnya: dumbbells, latihan peralatan barbell, berlari, dll.

Latihan aerobik merujuk kepada latihan fizikal yang dilakukan oleh badan manusia dengan bekalan oksigen yang mencukupi. Ia dapat meningkatkan fungsi jantung dan paru-paru tubuh manusia dan berkesan mengurangkan kandungan lemak tubuh. Tempoh latihan dikawal dalam masa 30 ~ 40 minit, dan intensiti latihan adalah sederhana atau lebih tinggi. Sebagai contoh: berenang, berlari, melangkau, dll.

2015010815233623fd2

Laluan kehilangan lemak:


Letakkan tenaga utama pada senaman aerobik, ditambah dengan latihan dumbbell barbell untuk mencegah kelonggaran otot. 4 hingga 5 sesi latihan seminggu. Lakukan senam anaerobik terlebih dahulu sebelum setiap senaman, kemudian lakukan senaman aerobik.


Jika anda benar-benar tidak mahu menjalani latihan anaerobik, anda boleh memilih untuk berjalan pada perut kosong pada waktu pagi, dan kesan latihan akan menjadi lebih baik.


Meningkatkan laluan otot:


2 hingga 3 kali seminggu, aerobik. 4 ~ 5 kali latihan otot tempatan (bahu dan kaki thoracic), tidak boleh dilakukan secara membabi buta untuk hanya satu bahagian.

146734350441600643

Jika anda memerlukan steroid , hgh, produk peptida, sila hubungi saya.


QQ图片20170315140316.jpg

Maklumat perhubungan:

Peti mel Enterprise : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298