Hari Makam-menyapu

- Apr 04, 2019-

Ia adalah Perayaan Qingming esok, sudah tiba masanya untuk memberi penghormatan kepada orang yang mati. Perayaan Festival Qingming China kami dari 5 hingga 7 April, kami akan kembali bekerja pada 8 April untuk bekerja. Segala-galanya akan menjadi normal, dan kami tidak akan mempunyai apa-apa kelewatan pesanan semasa percutian kami, dialu-alukan untuk pertanyaan atau pesanan produk dari syarikat saya.

t01f68f7e99f35f852d

Selepas Hari Tomb yang menyapu, cuaca akan menjadi panas. Musim kecergasan yang gloden akan datang, semua steriod, hgh, hcg, peptida akan dijual panas semasa pembina badan . Hongkong Rongxin Bio-Tech Co, Ltd akan membekalkan steriods profesional dan hormon produk kepada pelanggan kami.Dan kami akan membekalkan kualiti terbaik, harga yang paling kompetitif, dan penghantaran cepat.


Perlu dinyatakan bahawa testosteron enanthate dan titik lebur Nandrolone enanthate rendah, kedua-dua produk ini mudah dicairkan pada musim panas. Jika anda memerlukan bentuk serbuk mentah, maka anda boleh merancang untuk membelinya pada bulan April.

36

35

Maklumat perhubungan:

Peti mel Enterprise : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298