99.5% Kemurnian Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Bina badan Suplemen Serbuk Steroid mentah

Maklumat produk
Nama produk: Drostanolone Enanthate.
Rumus molekul: C40H52O4
CAS No: 472-61-145
Assay: 99%
Tempat asal: RongXin, China
Standard kualiti: Standard perusahaan
Kesucian: serbuk 99%
Gred: Gred Farmaseutikal
Pakej: Dalam beg foil atau dram.
Penerangan: Serbuk Kristal Putih Atau Hampir Putih
MOQ (kuantiti pesanan min): 10grams.
Pembuatan: Rongxin
Berbual sekarang

Maklumat produk

99.5% Kemurnian Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Bina badan Suplemen Serbuk Steroid mentah


Maklumat produk

Nama produk : Drostanolone Enanthate.

Rumus molekul : C40H52O4

CAS No: 472-61-145

Assay: 99%

Tempat asal : RongXin, China

Standard kualiti: Standard perusahaan

Alias: Drostanolone; Masteron enan, dragontanolone enanthate.

MW: 416.64

Kesucian: serbuk 99%

Gred: Gred Farmaseutikal

Pakej : Dalam beg foil atau dram.

Penerangan: Serbuk Kristal Putih Atau Hampir Putih

MOQ (kuantiti pesanan min) : 10grams.

Pembuatan: Rongxin

Penggunaan: Bahan farmaseutikal, hormon steroid, Anabolin. Sebagai hormon lelaki dan hormon anabolik.Kata kata: bina badan, hormon steroid, serbuk bahan mentah.

K.jpg

Penerangan Produk

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) adalah steroid anabolik yang dihidrotestosteron (DHT). Drostanolone hanyalah hormon DHT diubahsuai secara struktural. Perubahan ini wujud melalui penambahan kumpulan metil pada kedudukan karbon 2. Ini memastikan hormon tidak mengalami kerosakan metabolik yang dibawa oleh enzim dehidrogenase 3-hydroxysteroid yang terdapat dalam otot rangka. Perubahan struktur mudah ini juga menjadikan hormon ini jauh lebih anabolik, dan ini memberi kita Drostanolone. Apabila hormon telah dicipta, diubah dari DHT, ester kemudian dilampirkan, dan dalam kes ini ester yang dilampirkan adalah Enanthate. Enanthate bukanlah steroid atau dadah tetapi tidak lebih daripada alat masa yang digunakan untuk ubat.


Seperti Masteron Propionate, Masteron Enanthate terkenal sebagai satu-satunya steroid anabolik yang membawa sifat anti-estrogen yang kuat. Steroid anabolik ini tidak dapat meningkatkan tahap estrogen; Sebenarnya, ia sebenarnya boleh mengurangkan tahap estrogen di dalam badan. Oleh sebab itu, Drostanolone berjaya dalam rawatan kanser payudara dengan kombinasi Drostanolone dan Tamoxifen yang sangat biasa selama bertahun-tahun. Pembina badan mengalu-alukan sifat ini kerana estrogen sering menjadi sukar untuk dikawal dengan banyak steroid dan paras estrogen yang lebih rendah seringkali membawa kepada penampilan yang lebih keras dan lebih jelas semasa fasa pemotongan.


Masteron Enanthate mempunyai beberapa penilaian anabolik dan androgenik yang paling mengelirukan dari mana-mana steroid anabolik, walaupun tidak hampir seperti menyesatkan sebagaiHalotestin dan Anavar. Drostanolone mempunyai afiniti yang mengikat kepada reseptor androgen yang merupakan thantestosterone lima kali lebih tinggi, yang bukan sahaja menghasilkan penampilan yang lebih sukar, ia juga boleh memberi kesan positif terhadap kehilangan lemak. Semua steroid anabolik boleh membantu meningkatkan kadar metabolisme, tetapi mereka yang mempunyai afiniti yang mengikat androgen yang kuat boleh memberi impak kepada lipolisis secara langsung.


Sekiranya anda mahukan kualiti Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), pilih Syarikat Rongxin.


Manfaat Masteron-Enanthate (Serbuk)

1, Manfaat Masteron-Enanthate sebahagian besarnya boleh disimpulkan dalam tiga perkataan, bersandar dan keras. Untuk penambah prestasi dan di luar pesakit kanser payudara sebahagian besarnya hanya akan menjadi penambah prestasi prestasi sifat bina badan yang menambah Masteron di tempat pertama kerana ia adalah fisiologi yang sangat baik mengubah steroid tetapi ia bukan keajaiban dalam botol. Walaupun ia mempunyai penarafan androgenic yang agak rendah, cerita yang dikatakannya agak berbeza kerana ia akan mengeraskan seseorang dengan cukup sopan. Selanjutnya, oleh sifatnya Masteron-Enanthate kesan keseluruhan aktiviti metabolik secara langsung merangsang lipolysis; Tidak, itu bukan satu-satunya steroid yang membentangkan manfaat sedemikian atau yang paling kuat tetapi ini sebahagian besarnya ciri-ciri.


2, Sebagai Masteron-Enanthate benar-benar hanya berfungsi dengan tujuan bersandar dan mengeraskan sehingga pada umumnya anda akan melihat steroid yang digunakan dalam dunia bina badan yang kompetitif dan oleh sifat-sifat peningkatan prestasi yang melakukannya untuk melihat dan merasa lebih baik; Tikus gim. Anda tidak akan mendapati banyak Masteron yang digunakan dalam dunia olahraga prestasi; Tidak ada banyak tujuan untuk pemain bola sepak atau besbol atau mana-mana atlet lapangan lain; Pasti, sesetengah daripada mereka mungkin berkelahi dengan Masteron tetapi kebanyakan akan memilih anabolik lain yang memenuhi tujuan mereka. Walau bagaimanapun, bagi pembina badan steroid anabolik ini boleh menjadi perbezaan di antara tempat pertama dan kedua dalam pertunjukan; Lagipun, walaupun terdapat banyak faktor untuk menjadi pembina badan yang berjaya pada tahap kekerasan dan kebangkitan muktamad adalah dua kebimbangan utama. Akhirnya ini adalah salah satu steroid anabolik dan anabolik yang hampir dapat kita labelkan steroid binaraga tulen. --- Dari RongXin Company.


Kelebihan Kompetitif Syarikat Rongxin Bio-Tech kepada anda:

付款 .png


Bagaimana untuk Meneruskan Pesanan Anda?

流程 .png

Pakej & Penyimpanan


Bzt.jpg

Sijil kami

QQ 图片 20170315140316.jpg

Kilang kami

Saya udu .jpg

Maklumat perhubungan

Peti mel Enterprise: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18729210590

Jika anda berpuas hati dengan kemurnian 99,5% drostanolone enanthate (masteron) cas472-61-145 bina badan suplemen serbuk steroid mentah, dialu-alukan untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti yang tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi untuk dijual mestilah pilihan terbaik anda. Sila bebas untuk membeli atau menjual produk jualan panas dari kami.

Siasatan