KN95 face mask

Bekalan yang besar daripada topeng KN95, topeng perubatan, topeng perubatan anak, topeng perlindungan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

KN95 face mask

Penerangan produk:

"KN95" adalah standard bagi produk Perlindungan pernafasan GB2626-2006 yang dikeluarkan oleh Biro pengawasan kualiti, pemeriksaan dan Kuarantin Kebangsaan dan Jawatankuasa Pengurusan piawaian Kebangsaan, bukan nama produk tertentu. Selagi ia memenuhi standard KN95 dan lulus Standard GB2626-2006 untuk produk Perlindungan pernafasan, ia boleh dipanggil "KN95 Type mask".


Dalam Standard GB2626-2006, KN95 adalah standard untuk perlindungan debu, yang murah dan mudah digunakan oleh industri habuk yang berkaitan. Topeng N95 digunakan untuk Perlindungan pernafasan pekerjaan, termasuk zarah debu tertentu (seperti debu, asap dan zarah bukan minyak yang lain).


Ciri terbesar KN95 mask adalah bahawa ia boleh mencegah jangkitan titisan yang disebabkan oleh cecair badan pesakit atau percikan darah. Saiz titisan adalah 1 hingga 5 mikron dalam diameter. AS pentadbiran Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OSHA) memerlukan institusi perubatan bahawa pekerja perubatan yang terdedah kepada batuk kering mesti memakai topeng yang di atas N952.jpg

a888124556994ff281162b87159a70c7

Pilihan topeng

1. Pilih jenis topeng yang betul


Topeng perlindungan perubatan harus menjadi pilihan pertama bagi pekerja perubatan, dan topeng degreasing yang biasa harus menjadi pilihan pertama untuk rakyat biasa untuk digunakan dalam kehidupan seharian mereka. Dalam Majlis khas, seperti melawat doktor dan pesakit yang melawat, adalah lebih baik untuk warga biasa memilih topeng perubatan.


Bahan yang digunakan untuk topeng hendaklah bebas daripada bau dan tidak berbahaya kepada tubuh manusia, terutamanya mereka yang bersentuhan dengan wajah manusia. Mereka sepatutnya tidak merengsa dan alah.


2. Pilih pengilang biasa


Bagi mencegah influenza, kami biasanya memilih topeng atau topeng perlindungan perubatan biasa yang perlu dibeli dari pelbagai cawangan kedai perubatan yang dikendalikan secara sah atau daripada pengilang dengan lesen kesihatan atau Sijil Pendaftaran peranti perubatan.


3. Pilih topeng berkelayakan


Apabila memilih topeng, ia bergantung pada sama ada nama perdagangan pada pembungkusan, sama ada terdapat maklumat mengenai pengilang atau pembekal, sama ada terdapat satu topeng sijil atau arahan untuk kegunaan. Topeng boleh guna mesti mempunyai petunjuk satu kali, dan topeng perlindungan perubatan yang boleh diguna semula mesti ditandakan dengan kaedah pensterilan. Secara umum, topeng yang biasa perlu ditandakan sebagai biasa atau tidak dijangkiti.


4. Jangan lupa untuk menyemak rupa apabila memilih topeng


Ini adalah masalah yang kita cenderung untuk mengabaikan apabila memilih topeng. Pertama sekali, kita mesti menyemak sama ada pembungkusan topeng selesai dan sama ada ia rosak. Mesti ada lubang atau kotoran pada permukaan topeng. Topeng perlindungan perubatan tidak perlu mempunyai injap exhalation. Bagi topeng pelantar yang ketat, diameter sisian tidak kurang daripada 14cm, dan diameter membujur tidak kurang daripada 14cm; panjang mask perubatan segi empat tepat tidak kurang daripada 17cm, dan lebar tidak kurang daripada 17cm; panjang topeng degreasing yang biasa adalah tidak kurang daripada 17cm, lebar tidak kurang daripada 13cm, nombor itu tidak boleh kurang daripada 12 lapisan. Di samping itu, kita mesti mengingatkan semua orang bahawa jika anda memilih topeng perubatan, ingat untuk mempunyai klip hidung. Klip hidung diperbuat daripada bahan plastik boleh benddan panjang tidak kurang daripada 8.5 cm.


Kilang

222
Sijil:

Imej produk:
Tempahan diterima: topeng boleh guna perubatan, topeng boleh guna KN95.

Lebih daripada 60 talian pengeluaran, 15,000 persegi 100,000-Level bebas habuk. Pembungkusan bebas, meltblown bahan penuh, piawaian pengurusan kilang makanan. Itali CE, FDA, ISO selesai

Untuk butik, Cari "salji puncak"

Aku berharap dunia aman dan kedamaian untuk semua orang!


Jika anda perlu untuk membeli topeng, sila berasa bebas untuk menghubungi kami.


Maklumat hubungan

Enterprise mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18729210590Hot Tags: KN95 face mask, China, kilang, borong, High Quality, membeli, somatropin, Hot Sale, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like