T3 Liothyronine Sodium 25mcg Tablets

T3 Liothyronine Sodium 25mcg Tablets

T3 liothyronine sodium 25mcg Tablets
Komposisi setiap tablet contai ns: T3 liothyronine sodium 25mcg
Penyampaian: tablet 25mcg hijau pucat, 100 botol tablet
Penyimpanan: Jauhkan daripada kanak-kanak; melindungi dari cahaya; simpan di tempat kering yang sejuk;
Berbual sekarang

Maklumat produk

T3 liothyronine sodium 25mcg Tablets


Komposisi setiap tablet contai ns: T3 liothyronine sodium 25mcg

Penyampaian: tablet 25mcg hijau pucat, 100 botol tablet

Penyimpanan: Jauhkan daripada kanak-kanak; melindungi dari cahaya; simpan di tempat kering yang sejuk; jangan simpan

t3


Penerangan Produk:


Triiodothyronine, juga dikenali sebagai T3, adalah hormon tiroid tetapi bukan steroid anabolik. Ia menjejaskan hampir semua proses fisiologi dalam badan, termasuk pertumbuhan dan perkembangan, metabolisme, suhu badan, dan kadar denyutan jantung. Ia digunakan secara perubatan untuk merawat kes-kes kelenjar tiroid, obesiti, gangguan metabolik tertentu dan keletihan. Pembina perbualan amat tertarik dengan ubat ini kerana keupayaannya untuk membakar lemak berlebihan tubuh. Paling sering digunakan semasa persediaan pertandingan, seseorang dapat mengurangkan jumlah lemak yang disimpan tanpa dipaksa untuk mengehadkan kalori dengan ketat.

 

Pengeluaran T3 dan prohormone thyroxine (T4) diaktifkan oleh hormon tiroid-stimulasi (TSH), yang dikeluarkan dari kelenjar pituitari. T3 dalam badan bertanggungjawab untuk mengawal pengambilan pelbagai nutrien ke dalam sel dan ke mitokondria mereka sel untuk dapat digunakan secara efektif untuk pengeluaran dan penggunaan tenaga.Dosages:

 

Terdapat 2 cara untuk dos T3.

Dalam cara yang pertama, matlamatnya adalah untuk mencapai kelebihan yang berterusan dalam kehilangan lemak atau untuk membantu mengekalkan komposisi badan yang hampir sempurna secara peribadi. Dalam pendekatan ini, dos T3 adalah sangat rendah, lebih baik 12.5 mcg / hari tetapi dalam beberapa kes sebanyak 25 mcg / hari. Di bahagian bawah julat ini, biasanya pengujian tiroid tidak menunjukkan penindasan yang dikesan walaupun dengan penggunaan yang berpanjangan. Pada akhir yang lebih tinggi, penindasan sederhana kadang-kadang dilihat, tetapi keputusan adalah lebih tinggi apabila T3 tidak diambil, dan penindasan itu berubah dengan pantas apabila berhenti menggunakan T3.

 

Dengan cara lain, matlamatnya adalah untuk mencapai peningkatan yang cukup besar dalam kadar kehilangan lemak, dengan kos yang diketahui untuk menindas penindasan tiroid. Paling disukai dos adalah kira-kira 50 mcg / hari, tetapi dalam sesetengah keadaan boleh setinggi 75 mcg / hari. Penggunaan sedemikian sebaiknya tidak berterusan, tetapi hanya untuk masa yang terhad seperti 8-12 minggu, walaupun tidak ada syarat yang diperlukan untuk jangka masa.


t3 25mcg


Produk Berkaitan

tab


QQ 图片 20170315140316.jpg

Maklumat perhubungan:

Peti mel Enterprise : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944

 Siasatan