99% Fluoxymesterone (Halotestin) CAS76-43-7 Hormon Serbuk Anabolik Oral Halo Serbuk Halo Anabolik Steroid Anabolik Bahan Baku Farmasi

Nama produk: Halotestin
No CAS: 76-43-7
No Einecs: 200-961-8
MF: C20H29FO3
MW: 336.44
Perwatakan: Serbuk kristal putih.
Min. Kuantiti pesanan: 10gram.
Berbual sekarang

Maklumat produk

99% Fluoxymesterone (Halotestin) CAS76-43-7 Hormon Serbuk Anabolik Oral Halo Serbuk Halo Anabolik Steroid Anabolik Bahan Baku Farmasi

Maklumat produk

Maklumat produk utama

Nama produk: Halotestin

Alias: Fluoxymesterone

No. CAS: 76-43-7

Einecs No.:200-961-8

MF: C20H29FO3

MW: 336.44

Perwatakan: Serbuk kristal putih.

Min. Kuantiti pesanan:10gram.

Aktiviti anabolik:1900% dari testosteron.

Aktiviti androgenik:850% dari testosteron.

Fluoxymesterone - Persijilan: GMP, ISO 9001, USP, BP

Gred:Gred Farmaseutikal

Pakej:Dalam beg foil atau dram.

Pembuatan:RongXin

Penggunaan:Bahan farmaseutikal, hormon steroid, Anabolin. Sebagai hormon lelaki dan hormon anabolik.

Fluoxymesterone.jpg

Penerangan Produk

Fluoksimesteronadalah bentuk testosteron buatan manusia, hormon seks semula jadi yang dihasilkan dalam testis lelaki'. Sebilangan kecil testosteron juga dihasilkan dalam ovari dan sistem adrenal wanita&# 39. Fluoxymesterones digunakan pada lelaki dan lelaki untuk merawat keadaan yang disebabkan oleh kekurangan hormon ini, seperti akil baligh atau ketidakseimbangan hormon yang lain.

Seperti banyak steroid C-17 alpha alkylated, fluoxymesterone mempunyai pengikatan yang lemah terhadap reseptor androgen.
Fluoxymesterone berfungsi dengan melekatkan dirinya pada reseptor androgen; ini menyebabkannya berinteraksi dengan bahagian sel yang terlibat dalam pembuatan protein. Ia boleh menyebabkan peningkatan sintesis protein atau penurunan sintesis yang lain. Protein ini mempunyai pelbagai kesan, termasuk menyekat pertumbuhan beberapa jenis sel barah payudara, merangsang sel yang menyebabkan ciri seksual lelaki, dan merangsang pengeluaran sel darah merah.
Oleh kerana kesan pengebirian pada wanita pramenopause jauh lebih tinggi daripada terapi androgenik, hormon lelaki telah digunakan terutamanya untuk wanita usia pascamenopause. Halotestin hanya digunakan sekali-sekala kerana ubat terapi hormon lain seperti tamoxifen dan perencat aromatase umumnya lebih banyak berkesan.


Fluoxymesterone ---- Penggunaan

Fluoxy adalah turunan halogenasi 17-alpha-me-thyltestos-terone. Berbeza dengan apa yang diharapkan, ubat ini mempunyai kaitan yang lemah dengan Androgen Receptor (AR). Mungkin kesannya sebahagian besarnya tidak dimediasi oleh AR. Walau bagaimanapun, ia adalah ubat yang agak toksik dan saya menganggapnya sebagai pilihan yang buruk kecuali mungkin sebelum pertandingan untuk mereka yang ingin mengalami keracunannya, atau untuk atlet ketahanan dalam pertandingan yang tidak diuji.


Maklumat perhubungan

Peti mel perusahaan: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Sekiranya anda' berpuas hati dengan 99% fluoxymesterone (halotestin) cas76-43-7 kami, steroid steroid anabolik yang paling kuat hormon halo powdersanabolik steroid bahan mentah farmasi, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi yang dijual mesti menjadi pilihan terbaik anda. Harap bebas membeli atau memborong produk jualan panas dari kami.

Hot Tags: 99% fluoxymesterone (halotestin) CAS76-43-7 steroid steroid anabolik oral yang paling kuat halo powdersanabolic steroid hormone bahan mentah farmasi, China, kilang, borong, berkualiti tinggi, beli, somatropin, penjualan panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like