Trenbolone Enanthate

Maklumat produk:
Nama Produk: Trenbolone Enanthate
Kesucian: 99.5%
Rupa: serbuk kristal kuning atau kuning pucat
Klasifikasi farmakologi: steroid anabolik Klasifikasi terapeutik
Berbual sekarang

Maklumat produk

Trenbolone Enanthate

Produkperincian:

Maklumat produk utama:

Nama Produk: Trenbolone Enanthate
Alias: trenboloneenanthate; tremboloneenanthate; trienboloneenantate
Kesucian: 99.5%
Rupa: yelloworpaleyellowcrystallinepowder
Pengkelasan farmakologi: anabolicsteroid
Klasifikasi terapeutik: eritropoietik, steroid anabolik
Formula Molekul: C25H34O3
Berat molekul: 382.54
EinecsNo: 245-669-1

Kerugian pengeringan: ≤0.5%
Kepupusan: ≤1.0
Putaran Optik: +39 ° ~ +43 °

Gred: Gred Farmaseutikal

Pakej: Dalam beg foil atau dram.

MOQ (Kuantiti pesanan minimum): 10gram.

Pembuatan: RongXin

Penggunaan: Trenbolone Enanthate hanya tersedia dari makmal bawah tanah dan tidak direka untuk penggunaan manusia, walaupun ia dianggap sebagai ubat yang ideal untuk pembina badan yang ingin membakar lemak dan mendapatkan otot, walaupun esternya yang panjang tidak masuk akal bagi atlet profesional yang menjalani ujian untuk menggunakan.

Trenbolone Enanthate.jpgtrenmix.jpg

Penerangan Produk:

Trenbolone Enanthatecas10161-33-8juga bersinar adalah kemampuannya untuk memelihara tisu otot tanpa lemak. Ketika kita berdiet, untuk mengurangkan lemak badan, bukan berat badan tetapi lemak badan kita mesti mengalami kekurangan kalori; kita mesti membakar lebih banyak kalori daripada yang kita makan. Akibatnya, ketika pergaduhan tubuh berubah dengan keinginan untuk bertahan pada lemak tubuh yang tersimpan kerana kelangsungan hidupnya, tisu otot tanpa lemak sering dikorbankan untuk memenuhi keperluan tenaganya. Oleh kerana kita kehilangan lebih banyak tisu otot tanpa lemak, ini melambatkan kadar metabolisme, dan tentu saja, ini menjadikan badan kelihatan lebih teruk; Trenbolone Enanthate akan mencegahnya. Sudah tentu, ia menjadi lebih baik; melalui ciri-cirinya, Trenbolone Enanthate akan memberikan kesan penyejatan visual yang terbaik.

TrenboloneEnanthateisasteroidthwillgreatlyincreasemuscularendurance, moreworkcanbedoneandyouwillnottireoutasfastanditwillalsoplayanimportantroleinrecoveryandhealing.


Fungsi trenbolone enanthate:

Trenbolone Enanthate adalah steroid androgenik anabolik 19-nortestosteron (19-nor). Label 19-nor merujuk kepada perubahan struktur hormon testosteron kerana ia kekurangan atom karbon pada kedudukan ke-19. Ini adalah klasifikasi yang sama dengan hormon Nandrolone yang popular yang terdiri daripada steroid anabolik Deca Durabolin yang popular. Sebenarnya, Trenbolone hanyalah bentuk Nandrolone yang diubahsuai, yang dengan sendirinya hanyalah bentuk testosteron yang diubah secara struktural. Apabila kita memecahkan pelbagai steroid, perubahan yang sangat kecil memberi kita perbezaan besar, tetapi hubungan secara keseluruhannya sering kali lebih erat hubungannya daripada yang kita sedar. Bagi hormon Trenbolone, ia adalah hormon Nandrolone dengan ikatan rangkap tambahan pada karbon 9 dan 11. Perubahan struktur ini melambatkan metabolisme, meningkatkan pertalian pengikatannya dengan reseptor androgen dan menghalangnya daripada aromatik. Walaupun ini benar-benar sedikit pengubahsuaian, ia benar-benar menghasilkan hormon yang berbeza dan yang jauh lebih kuat daripada Nandrolone. Trenbolone Enanthate, seperti semua Tren membawa dan penarafan anabolik 500 dan penarafan androgenik 500. Lebih penting lagi, aktiviti terjemahannya sesuai dengan penarafan strukturnya dengan sempurna, yang bermaksud kesan anabolik dan androgenik yang kuat dan ketara akan dipaparkan.


HPLC

图片7.png

Pakej& Penyimpanan

1. 25kgs / drum, dalaman oleh beg plastik berganda, 1 ~ 20kg oleh beg vakum aluminium foil.

2. Disimpan dalam amp&yang sejuk; keringkan bekas yang ditutup dengan baik, jauhkan dari kelembapan dan cahaya / panas yang kuat.

3. Jangka hayat: Tiga tahun dalam keadaan penyimpanan telaga.


图片2.pngMaklumat perhubungan

Peti mel perusahaan: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Sekiranya anda' berpuas hati dengan trenbolone enanthate / trenbolone parabolan cas10161-33-8 steroid serbuk ketulenan 99% anabolik terkuat kami, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi yang dijual mesti menjadi pilihan terbaik anda. Harap bebas membeli atau memborong produk jualan panas dari kami.

Hot Tags: Trenbolone Enanthate, China, kilang, borong, berkualiti tinggi, beli, somatropin, penjualan panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like