Boldenone Cypionate Serbuk mentah borong Steroid Farmaseutikal Suntikan CAS106505-90-2 untuk Anti Penuaan&Mendapatkan Kitaran Hormon Raw

Nama: Serbuk steroid anabolik Boldenone Cypionate
No CAS: 106505-90-2
MF: C26H38O3
MW: 398.58
Kesucian: 99.5 %
Rupa: Serbuk kristal putih atau putih.
Tarikh Penghantaran: Dalam 2 Hari Selepas Pembayaran Disahkan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Boldenone Cypionate Serbuk mentah borong Steroid Farmasi Suntikan Cas106505-90-2 untuk Anti Penuaan& Mendapatkan Hormon Raw Kitaran Keratan

Produkperincian

Maklumat produk utama:

Nama: Serbuk steroid anabolik Boldenone Cypionate
No CAS: 106505-90-2
MF: C26H38O3
MW: 398.58
Kesucian: 99.5 %
Rupa: Serbuk kristal putih atau putih.

Tarikh Penghantaran: Dalam 2 HariSetelah Bayaran Disahkan.

Kaedah Penghantaran: Kurir Ekspres (Cepat dan Selamat)

Pakej Pengangkutan: Beg Kerajang. (Pembungkusan Bijak dan Menyamar)

Asal: China

MOQ (Kuantiti pesanan minimum): 10gram.

Gred: Gred Farmaseutikal

Pakej: Dalam beg foil atau dram.

Pembuatan: RongXin

Penggunaan: Bahan farmaseutikal, hormon steroid, Anabolin. Sebagai hormon lelaki dan hormon anabolik.


boldenone cypionate


Penerangan Produk

Boldenone Cypionate akan meningkatkan pengekalan nitrogen, sintesis protein, meningkatkan selera makan dan merangsang pembebasan eritropoietin di buah pinggang.

F00HL~O{O[FLC47Q{B]M$7V.png

Steroid anabolik. Ini adalah salah satu yang paling popular digunakan dalam steroid veterinar, yang digunakan dalam perubatan veterinar. Tahap hormon lelaki sangat tinggi, kesan sintetik juga sangat kuat. Bao Dan ketone boleh menjadi otot dan kekuatan pertumbuhan yang berkesan, stabil dan mampan, lebih baik jika dengan ubat lain, yang paling popular digunakan di veterinar adalah kaedah termudah untuk menjaga otot selepas GG; kitaran GG; salah satu steroid (dan kumpulan ubat lain, dll.). Di samping itu, keadaan semula jadi dalam tubuh manusia dapat menghasilkan sejumlah kecil Boldenone.


Keputusan ujian dariBoldenone Cypionate

Nama Produk

Boldenone Cypionate

Kandungan air

Maksimum 0.5%

0.28%

Putaran Khusus

Maksimum 0.5%

0.22%

Residu pada Pencucuhan

Maksimum 0.1%

0.06%

Ketumpatan

1.020-1.035

1.030

Ciri-ciri

cecair ketebalan kuning

Lulus

Keterlarutan

Hampir tidak larut dalam air, larut dalam minyak sayuran

Sesuai

Putaran optik tertentu

+28o~+35o

+33.4o

Pengenalan

IR, TLC

Positif

Logam berat

10PPm

GG lt; 10PPm

Assay

97.0%

97.13%

Bahan berkaitan

Maksimum 3.0%

GG lt; 3.0%

Asid Percuma

0.5% max

0.16%


Petua Kecergasan ~~

Sebilangan besar kanak-kanak perempuan berlatih jongkok untuk menjadikan pinggulnya lebih cantik, tetapi setelah beberapa lama mereka merasa lutut tidak selesa!

Sakit lutut yang mendalam, tidak dapat membantu tetapi memberi perhatian! Biasanya masalah sakit lutut berpunca dari pinggul tanpa kekuatan.

Postur harian tidak betul, mengakibatkan cahaya kuning terang pada tendon ligamen sendi

Sendi badan manusia dari kaki ke kepala saling berkait. Sekiranya pergelangan kaki condong ketika berjalan, lutut dan pelvis tidak mungkin berada dalam kedudukan neutral yang betul; firasat jangka panjang, pelvis bawah juga akan pecah. Dalam kehidupan seharian, kerana aktiviti bergerak yang terhad, gejala pemakaian dan keradangan tidak jelas, tetapi pergerakan pergerakannya besar, dan postur yang tidak betul menyebabkan pampasan untuk bahagian lain. Sangat mudah untuk menjadikan gejala kecederaan sendi yang disebabkan oleh kedudukan yang tidak seimbang menonjol.


Kurang bersenam, kelemahan otot menyebabkan ketidakseimbangan pergerakan


Setiap sendi tubuh manusia dikendalikan oleh banyak otot. Sendi lutut lebih banyak. Apabila kekuatan otot di kaki anda merosot, ia boleh menyebabkan sendi lutut mempunyai sudut gerakan yang tidak betul dan menyebabkan masalah ligamen sendi.

Bersenam dan meningkatkan jisim otot, membolehkan otot berkongsi beban sokongan tulang sendi; latihan ketahanan yang lebih banyak dapat meningkatkan kepadatan tulang, meningkatkan kekuatan sendi, dan mengelakkan kejadian osteoporosis dan kemerosotan sendi selepas menopaus. Sekiranya anda berjumpa doktor, anda boleh mengesahkan bahawa tidak ada masalah pada sendi anda, tetapi bagaimana dengan sakit lutut anda ketika berlatih jongkok?


Maklumat perhubungan

Peti mel perusahaan: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Sekiranya anda berpuas hati dengan boldenone cypionate serbuk mentah borong steroid steroid suntikan cas106505-90-2 kami untuk anti penuaan& mendapat hormon mentah kitaran pemotongan, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi yang dijual mesti menjadi pilihan terbaik anda. Harap bebas membeli atau memborong produk jualan panas dari kami.

Hot Tags: boldenone cypionate serbuk mentah borong steroid farmaseutikal suntikan CAS106505-90-2 untuk anti penuaan&mendapatkan hormon pemotongan kitaran pemotongan, China, kilang, borong, berkualiti tinggi, beli, somatropin, penjualan panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like