17-Methyltestosteron

Nama Produk: 17-Methyltestosteron
Nama Kimia: Methyltestosteron
Nombor CAS: 58-18-4
Nombor EINECS: 200-366-3
Formula Molekul: C20H30O2 Berat Molekul: 302.46 〈br/〉 Titik lebur: 162-168 ° C
Ujian: 99.5%
Rupa: Serbuk putih
Berbual sekarang

Maklumat produk

17-Methyltestosteron

Maklumat produk:

Maklumat produk utama:

Nama Produk: 17-Methyltestosteron
Nama Kimia: Methyltestosteron
Nombor CAS: 58-18-4
Nombor EINECS: 200-366-3
Formula molekul: C20H30O2
Berat Molekul: 302.46
Titik lebur: 162-168 ° C
Ujian: 99.5%
Rupa: Serbuk putih

Kuantiti pesanan minimum: 10gram.

Gred: Gred Farmaseutikal

Pembuatan: RongXin

Penyimpanan: Pembayang, pemeliharaan terhad
Masa penghantaran: Dalam 3 hari bekerja setelah pembayaran anda.

Penghantaran: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS.E-express.
Penggunaan: Bahan farmasi, Androgen untuk kekurangan testosteron, terapi penggantian juga dapat digunakan untuk pendarahan rahim berfungsi, anemia aplastik dan rawatan penyakit lain.


Penerangan Produk:

Metiltestosteroncas58-18-4adalah hormon steroid dari androgen dan terdapat pada mamalia dan vertebrata lain, Methyltestosteron terutamanya dirembeskan dalam ujian mel dan ovari wanita, walaupun sejumlah kecil juga dirembeskan oleh kelenjar adrenal, Methyltestosteron adalah hormon seks lelaki dan steroid anabolik. Methyltestosteron cas58-18-4 memainkan peranan penting dalam pengembangan tisu pembiakan lelaki seperti testis dan prostat. Selain itu, Methyltestosteron sangat penting untuk kesihatan dan kesejahteraan serta pencegahan osteoporosis, Methyltestosteron dipelihara melalui kebanyakan vertebrata, walaupun ikan membuat sedikit perbezaan dari yang disebut 11-ketotestosteron.

Kesan Methyltestosteronecas58-18-4 disebabkan oleh hanya meningkatkan jumlah androgen yang beredar melalui penggunaan hormon ini secara eksogen. Ini dapat dilakukan untuk memerangi kondisi yang disebabkan oleh tingkat rendah, atau mungkin untuk meningkatkan tahap androgen di atas tahap awal untuk membantu memerangi keadaan lain.

Rongxin BIo-Tech Co., Ltd akan memberi anda kualiti terbaik untuk serbuk mentah Methyltestosteronecas58-18-4.

Bodybuilding.jpg图片1.png

Fungsi:

Metiltestosteron/17-Methyltestosterondapat mempromosikan organ seks lelaki dan digunakan dalam perubahan jantina peringkat anak benih. Methyltestosteron adalah hormon steroid dari androgen dan terdapat pada mamalia dan vertebrata lain, Methyltestosteron terutamanya dirembeskan dalam ujian mel dan ovari wanita, walaupun sejumlah kecil juga dirembeskan oleh kelenjar adrenal, Methyltestosteron adalah hormon seks lelaki yang utama dan steroid anabolik.

Metiltestosteron/17-Methyltestosteronmemainkan peranan penting dalam pengembangan tisu pembiakan lelaki seperti testis dan prostat. Selain itu, Methyltestosteron sangat penting untuk kesihatan dan kesejahteraan serta pencegahan osteoporosis, Methyltestosteron dipelihara melalui kebanyakan vertebrata, walaupun ikan membuat sedikit perbezaan dari yang disebut 11-ketotestosteron.Kelebihan Persaingan syarikat Rongxin Bio-Tech kepada anda:

1. Kualiti: semua produk dihasilkan di bawah GMP, kesucian lebih daripada 99%.
2. Harga yang lebih kompetitif dari kilang secara langsung.
3. Disesuaikan: terima, kami akan menyediakan perkhidmatan OEM untuk serbuk mentah Peptida, hgh, steriods dan produk lain.
4. Hari penghantaran yang cepat: penghantaran akan dilakukan dalam 3 hari bekerja setelah menerima pembayaran.
5. Penghantaran selamat: kadbod + beg aluminium +
6. Kaedah pembayaran: Wang gram, western union, T / Tadvance atau pembayaran bank transfer.Maklumat perhubungan

Peti mel perusahaan: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Sekiranya anda berpuas hati dengan hormon steroid testosteron berkualiti tinggi kami, metiltestosteron (17-metiltestosteron) serbuk mentah cas58-18-4 steroid meningkat, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi yang dijual mesti menjadi pilihan terbaik anda. Harap bebas membeli atau memborong produk jualan panas dari kami.

Hot Tags: 17-Methyltestosteron, China, kilang, borong, berkualiti tinggi, beli, somatropin, penjualan panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like