Hygetropin 200iu

Butiran Produk: Nama Produk: Hygetropin HGH
Nama lain: Somatotropin
Spesifikasi: 200iu / kit (8iu / vial, 25vials / Kit)
Rupa: Serbuk Lyphilized Putih
Negara asal: China
Moq (min kuantiti pesanan): 1kit --200iu.
Penghantaran: dalam masa 3 hari bekerja.
Standard: Gred Perubatan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Hygetropin 200iu

Maklumat produk

Maklumat produk utama:

Nama Produk: Hygetropin HGH

Nama lain: Somatotropin

Spesifikasi: 200iu / kit (8iu / botol, 25vial / Kit)

Penampilan: Serbuk Lyphilized Putih

Negara asal: China

Moq: (kuantiti pesanan min): 1 kit - 200iu.

Penghantaran: dalam masa 3 hari bekerja.

Standard:Gred Perubatan.

Pasaran Eksport: Global

Assay:99%

cara bayaran: Western Union, Transfer Bank, MoneyGram.

Penggunaan: prestasi otot, faedah anti-penuaan dan penurunan berat badan, kecantikan.

QQ图片20170413111040.jpg

Penerangan Produk

HygetropinHGH adalah sesuatu yang boleh dimanfaatkan oleh banyak orang. Ubat ini berfungsi dengan merangsang kelenjar pituitari dan boleh digunakan untuk merawat pelbagai keadaan perubatan. Orang yang tidak biasa dengan hormon ini akan senang mengetahui bahawa mereka dapat memperoleh beberapa faedah kesihatan yang berpotensi dari itu.

Orang yang mencari jauh untuk meningkatkan kewaspadaan mental mereka tidak boleh melihat lebih jauh daripada Hygetropin HGH. Orang yang mengambil ubat ini juga dapat mencegah beberapa kesan buruk yang disebabkan oleh tekanan yang terlalu banyak. Kedua-dua sebab itu cukup untuk membuat orang ingin mengambil Hygetropin HGH, tetapi faedahnya tidak berhenti di situ. Ubat ini juga dapat membantu mereka yang berusaha menurunkan berat badan. Kunci untuk menurunkan berat badan adalah makan lebih sedikit dan lebih banyak bersenam. Hygetropin HGH dapat membantu orang mencapai matlamat penurunan berat badan mereka dengan lebih cepat. Ubat ini dapat membantu mempercepat proses pertumbuhan otot sehingga tubuh kehilangan lemak lebih cepat. Kedua-dua proses ini membantu seseorang menurunkan berat badan.

Sekiranya seseorang memilih untuk mengambil Hygetropin HGH, kualiti hidupnya akan bertambah baik. Orang yang memilih untuk mengambil ubat ini dapat menikmati minda bekerja yang lebih baik dan mereka juga dapat menjalani kehidupan seks yang lebih baik. Pencernaan yang lebih baik, menurunkan kolesterol, lebih banyak tenaga dan kurang lemak hanyalah beberapa kelebihan yang dapat diperoleh seseorang daripada pengambilan Hygetropin HGH. Orang sentiasa mencari cara untuk menjadikan diri mereka kelihatan dan merasa lebih muda. Hygetropin HGH dapat membantu seseorang mencapai tujuan tersebut.

Ramai orang teragak-agak untuk mencuba ubat baru kerana bimbang akan keselamatannya. Seseorang boleh yakin bahawa Hygetropin HGH selamat kerana dirumuskan oleh doktor dan diuji secara klinikal untuk keselamatan. Walaupun hormon ini diambil dalam bentuk sintetik, ia selamat diambil kerana kesannya terhadap tubuh adalah semula jadi. Orang yang mencari cara yang selamat dan berkesan untuk menurunkan berat badan harus mempertimbangkan untuk mencuba Hygetropin HGH. Selain itu, mereka yang hanya ingin menikmati kesihatan yang lebih baik harus mengambil hormon ini. Hampir tidak ada risiko dan hanya manfaat yang dapat diperoleh dari mengambilnya.

HGH-200IU.jpg

Kelebihan thegetgetin hgh

Hygtropin hgh akan membantu anda:

1, pembinaan badan

2, Anti-penuaan

3, Kehilangan lemak

4, Lebih tinggi

Hormon pertumbuhan manusia (HGH) telah disebut sebagai ubat anti-penuaan keajaiban - ia digunakan secara meluas di klinik alternatif untuk orang tua sebagai alat peremajaan. Hormon pertumbuhan manusia adalah ubat anti-penuaan yang berkesan kerana kemampuannya untuk mengembalikan tahap hormon&# 39 kepada orang muda mereka. Hygetropin - hormon pertumbuhan manusia jenama terkenal di UK.

Produk Berkaitan

Hygetropin 200iu / kit

Riptropin 100iu / kit

Ansomone 100iu / kit

Jintropin 100iu / kit

Kigtropin 100iu / kit

Hygetropin 100iu / kit

Angtropin 100iu / kit

Taitropin 100iu / kit

Getropin 100iu / kit

Blue Top HGH 100iu / kit

Igtropin 1mg / kit

IGF-1 LR3 1mg / kit

IGF-1 LR3 10mg / kit

HCG 25000iu / kit

EPO 15000iu / kit

HMG 375iu / kit

HGH 100iu / kit Merah Atas

HGH 100iu / kit Kuning Atas

Haratropin 100iu / kit

Igetropin 100iu / kit

Kenapa pilih kami?

1. berkualiti tinggi dan harga yang kompetitif

2. penghantaran cepat dan selamat

3. Menghargai selepas perkhidmatan

4. segera balas apabila anda mempunyai soalan.

5. Selesaikan masalah anda dengan cepat.


Maklumat perhubungan

Peti mel perusahaan: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Sekiranya anda' berpuas hati dengan hygetropin hgh 200iu cas12629-01-5 serbuk lyphilized hormon pertumbuhan manusia berkualiti baik kami untuk pembina badan, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi yang dijual mesti menjadi pilihan terbaik anda. Harap bebas membeli atau memborong produk jualan panas dari kami.

Hot Tags: Hygetropin 200iu, China, kilang, borong, berkualiti tinggi, beli, somatropin, penjualan panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like