Serbuk mentah mesterolone

Maklumat produk utama:
Nama: Mesterolone
Nama lain: Proviron
No CAS: 1424-00-6
Einecs No: 215-836-3
MF: C20H32O2
MW: 304.47
Ketulenan: 99%
Dos berkesan: 25-200skm/Day
Gred: gred farmaseutikal
Berbual sekarang

Maklumat produk

Serbuk mentah mesterolone

Butiran produk

Maklumat produk utama:

Nama: Mesterolone

Nama lain: Proviron
No CAS: 1424-00-6
Einecs No: 215-836-3
MF: C20H32O2
MW: 304.47
Ketulenan: 99%
Dos berkesan: 25-200skm/Day
Kehidupan yang aktif: sehingga 12 jam
Masa pengesanan: 5-6minggu

Gred: gred farmaseutikal

Pakej: dalam Kerajang beg atau dram.

Description/kawalan: serbuk Kristal putih atau hampir putih

MOQ (kuantiti pesanan min): 10gram.

Pembuatan: RongXin

Penggunaan: bahan farmaseutikal, hormon steroid, Anabolin. Sebagai hormon lelaki dan hormon anabolik.


Penerangan produk

Mesteroloneadalah derivatif yang terpakai secara lisan androgen dan dihydrotestosterone (Kademlia DHT). Pada akhir 70s dan awal tahun 1880, ia telah digunakan dengan beberapa kejayaan dalam kajian terkawal lelaki yang menderita dari pelbagai bentuk kemurungan.

Mesterolone.png

Proviron/Mesterolonesebenarnya boleh bekerja untuk Raja aktiviti steroid yang lain dengan menggantikan peratusan yang lebih tinggi ke negara yang bebas, tidak terikat. Kalangan ahli atlet terutamanya digunakan sebagai antiestrogen. Mesterolone dipercayai bertindak sebagai antiaromatase dalam badan, mencegah atau melambatkan penukaran steroid ke dalam estrogen. Proviro boleh menambah androgen yang diperlukan, dan membawa kira-kira peningkatan kekerasan dan ketumpatan otot. Wanita khususnya mencari satu tablet 25mg satu akan cekap beralih androgen/estrogen nisbah, dan boleh mempunyai kesan yang besar pada fizikal.


Mesterolone suplemen yang semulajadi testosteron, pengeluaran sperma (spermatogenesis) adalah tidak terjejas oleh Mesterolone jika dibandingkan dengan ubat-ubatan lain yang digunakan dalam bidang ini.


Penggunaan mesterolone

Proviron adalah nama yang popular untuk androgen lisan (1 methyl-dihidrotestosterone). Mesterolon sering digunakan sebagai rawatan antiestrogenik dan boleh digunakan oleh mereka yang mempunyai reaksi miskin untuk rawatan testosterone. Dadah yang telah menunjukkan bermanfaat dalam merawat disfungsi seksual, potensi dan Libido rendah. Mesterolon mengikat reseptor estrogen, mengurangkan aktiviti mereka, yang bukan sahaja mengurangkan pengeluaran estrogen, tetapi juga menggalakkan pengeluaran testosteron semulajadi dalam badan.

Digunakan dalam rawatan hipogonadisme lelaki dan sperma mengurangkan kemandulan.

Mesterolone adalah yang terpakai secara lisan androgen, dan yang derivatif Kademlia DHT, dijual di bawah proviron jenama, pada akhir 70-an dan awal, Mestero Lone telah digunakan dengan beberapa kejayaan dalam kajian terkawal lelaki menderita dari pelbagai bentuk kemurungan. Kedua-dua kumpulan mesterolone dan plasebo meningkat dengan ketara dan tiada perbezaan statistik yang signifikan antara kedua-dua Kumpulan. satu lagi, 100mg mesterolone cipionate ditadbir dua kali sebulan, Mesterolone adalah androgen yang agak lemah dan jarang digunakan untuk Terapi penggantian.

Produk yang berkaitan

Steroid Serbuk (steroid yang ditetapkan cecair juga disediakan).

Asas testosterone

Boldenone Base

Acetate testosteron

Boldenone Acetate

Cypionate testosteron

Boldenone undecy (Equipoise)

Testosteron decanoate

Boldenone Propionate

Testosteron Enanthate

Boldenone Cypionate

Testosteron Isocaproate

Dasar nandrolone

Phenylpropionate testosteron

Nandrolone decanoate

Propionate testosteron

Nandrolone fenylp (Durabolin)

Undecanoate testosteron

Nandrolone undecylate

Methyltestosterone

Nandrolone cypionate

Maklumat hubungan

Enterprise mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18729210590Jika anda berpuas hati dengan jualan panas proviron kami (mesterolone) cas1424-00-6 bina badan steroid untuk otot keuntungan steriods mentah serbuk kehilangan prohormon, selamat datang untuk menghubungi kilang kami. Datang dalam kualiti yang tinggi, produk somatropin berkualiti tinggi untuk dijual mestilah pilihan terbaik anda. Sila bebas untuk membeli atau borong produk jualan panas daripada kami.

Hot Tags: Mesterolone mentah serbuk, China, kilang, borong, high tinggi, membeli, somatropin, jualan Panas, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like